Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Вупі Голдберг

ТОП-5 кращих фільмів Вупі Голдберг

Skygge, 29.12.2013 01:22, (прочит: 3154 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Привид"

Молодий банківський службовець убитий, і коли він дізнається (будучи привидом), що вбитий не випадково, то намагається попередити свою кохану, що вона теж в небезпеці. Допомагає йому в цьому негритянка-екстрасенс. Після численних пригод, комічних ситуацій і зворушливих сцен спілкування померлого з коханою, разом вони викривають вбивць.

2. "Квіти лілових полів"

Дія фільму відбувається на початку XX століття в невеликому містечку в штаті Джорджия, де ще сильні вікові традиції колишнього устрою південних штатів. В центрі картини — життя героїні Силії, чиє прагнення знайти себе в світі, закритому для неї, перетворюється на тріумф жорстокості, яку здолала любов, і біль, який затьмарила радість.

3. "Злодійка"

Єдина і неповторна Вупі Голдберг в ролі дотепної і винахідливої злодійки Берніс Роденбарр! Намагаючись покінчити зі своїм кримінальним хобі, вона наважується «піти на справу» востаннє. Але там, де вона, все йде убивчо невірно: у обчищеній квартирі знайдений труп.

Для того, щоб розкрити вбивство, реабілітовувати своє ім'я і одночасно уникнути зустрічі з поліцією і справжнім злочинцем, Берніс і її дивакуватий друг — собачий перукар Карл — починають власне розслідування.

4. "Смертельна красуня"

Ріта — поліцейський, співробітниця відділу по боротьбі з наркотиками. Мужня жінка, практично поодинці, вистежує крупну банду наркоділків, що поширюють смертельний наркотик, що носить назву "Рокова красуня".

5. "Телефон"

Безробітна актриса цілими днями висить на телефоні, надзвонюючи всім підряд. Вона може базікати годинами, розповідаючи різними голосами найнеймовірніші і забавніші історії. Телефон — її єдиний зв'язок із зовнішнім світом, і вона ні за що не розлучиться з ним, навіть якщо він відключений.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Whoopi Goldberg