Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Данила Козловського

ТОП-5 кращих фільмів Данила Козловського

Skygge, 07.12.2013 01:22, (прочит: 4019 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Академія вампірів"

Ні для кого не таємниця, що вампіри існують насправді, живуть поруч з нами і користуються часом своїми незвичайними навичками. Але мало кому відомо, що в Америці, в самому серці Монтани, є справжня Академія, де вампіри навчаються високому мистецтву магії. І не знає майже ніхто, що в світі йдуть криваві вампірські війни і расі моро протистоїть жорстоке плем'я стрігоев, вампірів, що переступили межу закону і не гребують вбивством. Навіть стіни Академії, святая святих науки, не надто надійний захист від підступів темних сил. Юна морійская принцеса, Лісса і Роза, її подруга і вірний страж, одного разу переконуються в цьому, опинившись в епіцентрі грізних подій.

2. "Шпигун"

Весна 1941 року. Вся машина Комісаріату Держбезпеки безсила перед підступами кращого агента абверовськой розвідки, жорстокого і невловимого Вассера. Рятувати світ, як завжди, доводиться одинакам. Їх двоє. Один з них — досвідчений розвідник, інший — хлопчисько боксер. Один — ловелас, інший вперше закоханий. Один — втілення честі, інший — відданості. 

3. "П'ять наречених"

Травень 1945. Тільки що закінчилася війна, але воїнів-визволителів, що з перемогою дійшли до Берліна, не поспішають відпускати додому: служба для них триває. Дуже засмучені цією обставиною браві льотчики-винищувачі, а більше за всіх - красень Вадик Добромислов, якому не терпиться одружуватися на своїй подрузі по листуванню, Насті з Челябінська. 

Коли його товариша Льошу Каверіна направляють у відрядження до Челябінська, Вадик просить його про послугу: розписатися з Настею під ім'ям Вадика, за його документами, і привезти її до Берліна на законних підставах, як його дружину. Олексій погоджується на авантюру, але зберегти план в секреті не вдається. Одружитися хочеться всім, і з Берліна Олексій вилітає з документами на 4 своїх товаришів. Від імені кожного з них він повинен одружитися в Челябінську. На все про все у нього є доба.

4. "Ми з майбутнього"

Дія картини розгортається в двох тимчасових пластах: в наші дні і в роки війни, під час важких оборонних боїв серпня 1942-го. Головні герої стрічки — четверо «чорних слідопитів» (людей цієї сумнівної професії називають також «чорними копателями») — Борман, Череп, Чуха і Спирт. Вони ведуть розкопки в тих місцях, де колись йшли бої, щоб потім продати знайдені медалі, ордени, документи і німецьку зброю.

5. "Весельчаки"

Фільм складається з п'яти новел. У кожній розповідається про артиста, що працює в травесті-шоу. Час дії кінець 1990-х років.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Danil Kozlovsky