Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сандра Баллок

... Анжела Беннет, Рут Маркс

Джереми Нортэм

... Джек Девлін

Денніс Міллер

... Доктор Алан Чемпіон

Дайан Бейкер

... Місіс Беннет

Кен Ховард

... Майкл Бергсторм

Усі творці


Мережа (1995)

Net, The

Кіно

Тривалість

114 хв.

Країна

США

Режисер

Ірвін Уінклер

Прем`єра в світі

1995-07-28

Рейтинг фільму

0(0 голосів)

Як і всі ми, Анжела Беннет живе у добу інформації. Всі аспекти її існування переведені в цифри і занесені в різні комп'ютерні бази даних: особистий ідентифікаційний номер, номер банківського рахунку, номер страхового свідоцтва, номер водійського посвідчення, зведення про відсутність судимості. Робота Анжели теж пов'язана з комп'ютерами — вона програміст.

Існування Анжели Беннет повністю комп'ютеризоване. Вона не надає цьому значення, але одного дня її особу стирають! Гуляючи по комп'ютерній мережі, Анжела випадково перебігає дорогу преторіанцам. Преторіанцямі називають себе члени організованої групи хакерів, на рахунку яких зломи урядових систем безпеки, біржові крахи, авіакатастрофи і вбивства, здійснені з використанням лише одного зброї — всесвітньої мережі інтернет. Анжела стає наступною жертвою в списку хакерів.

Вони стирають її особу і вписують в біографію Анжели нове ім'я і злочинне минуле. Згідно з зфабрикованими даними, Анжела — небезпечна злочинниця, яка знаходиться в розшуку. Вона повинна знайти в собі сили побороти злих комп'ютерних геніїв.