Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Вагнер Мора

... Капітана Насцименто

Андре Раміро

... Андре Матіас

Марія Рібейро

... Росана

Усі творці


Елітний загін (2007)

Tropa de Elite

Кіно

Тривалість

113 хв.

Режисер

Жозе Паділья

Прем`єра в світі

2007-08-17

Рейтинг фільму

7.5(2 голосів)

У 1997 році, перед візитом Папи Римського в Ріо де-Жанейро, капітан Насцименто з БОПО (Батальйону особливих поліцейських операцій) отримує завдання усунути небезпеку, витікаючу від наркоторговців, що діють в небезпечних трущобах поблизу від резиденції Папи. Капітан Насцименто шукає людину, здатну замінити його, оскільки дружина капітана вагітна і він збирається залишити БОПО і стати наставником новобранців.
Тим часом, два друга-ідеалісти Нете і Матіас починають службу у військовій поліції, розраховуючи стати чесними поліцейськими і боротися з криміналом. Проте вони стикаються у військовій поліції з корупцією, недоліком професіоналізму і бюрократичним ідіотизмом. Після серйозного інциденту в Моро та Бабілонія вони вирішують вступити в ряди БОПО.
Дороги капітана Насцименто, Нете і Матіаса тісно переплітаються впродовж декількох місяців, спочатку в період жорстких тренувань, потім в операції проти наркоторговців. Насцименто вірить, що Нете може замінити його, але імпульсивна натура Нете утрудняє ухвалення рішення. Пізніше кандидатура інтелігентного Матіаса здається коректним вибором, але Матіасу потрібно довести, що у нього є серце.