Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кевін Фейдж хоче повернути Marvel права на

Кевін Фейдж хоче повернути Marvel права на "Людей Ікс"

multikino.com, 04.05.2015 00:40, (прочит: 1847 раз, коментовано: 0 раз)

Marvel готова повернути собі права, якими поки розпоряджається студія FOX.


Про це розповів в одному з останніх інтерв'ю глава Marvel Кевін Фейдж.

Відповідаючи на запитання кореспондента про можливість такого розвитку подій, Фейдж сказав: "Що ж, відповідь завжди буде ствердною. Я хочу повернути їх назад. Але, я думаю, у FOX ще є плани на них, у всякому разі на якийсь час" .

Варто відзначити, що в розпорядженні Marvel є ще одна серія, присвячена мутантам - "Нелюди". Перший фільм на її основі буде представлений глядачам в 2019 році. Якщо спроба повернути "Людей Ікс" не увінчається успіхом, то, найімовірніше, Marvel зробить ставку саме на цю франшизу в осяжному майбутньому.

Нагадаємо, що за непідтвердженими поки чутками поточний варіант кіновсесвіту "Люди Ікс", старт якої був даний однойменним фільмом 2000 року випуску, буде завершено з виходом картини "Росомаха 3" в 2017 році. Саме після виходу цього фільму і варто очікувати прийняття якихось ключових рішень про подальшу долю серії.

Цілком можливо, Marvel і FOX домовляться про спільну експлуатацію мутантів, як це було у випадку з Людиною-павуком, правами на зйомки фільмів про який володіє Sony Pictures.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Marvel, FOX, Kevin Feige, X-Men