Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ларс фон Трієр:

Ларс фон Трієр: "Я знову п’ю, тому можу знімати"

multikino.com, 24.04.2015 23:00, (прочит: 1240 раз, коментовано: 0 раз)

Велике британське видання The Guardian взяло інтерв'ю у Ларса фон Трієра.


Данський режисер Ларс фон Трієр дав перше інтерв'ю після скандалу з заявою про симпатії до Гітлера на фестивалі в Каннах в 2011 році. За словами кінематографіста, він знову почав вживати алкоголь, а значить, може працювати в звичній манері.

"Я знову почав потроху пити, щоб мати можливість знімати так, як колись. Раніше я ще приймав різні наркотики, які мені дійсно допомагали, - так вже я звик працювати. Але саме алкоголь допомагає мені впоратися із занепокоєнням на майданчику найкраще", - зізнався фон Трієр.

Режисер також розповів, що утримання від алкоголю негативно позначалося на його продуктивності. За його словами, спиртне підвищує чутливість, дозволяє змиритися з екзистенціальною тривогою і перетворити її на джерело творчої енергії.

Датчанин повідомив, що в даний момент ні над чим не працює, хоча роздумує над пропозицією взятися за телесеріал. Фон Трієр зізнався, що як і раніше мріє поставити на сцені оперу Вагнера "Кільце Нібелунгів", над якою він працював у 2000 році для фестивалю в Байройті, але так і не втілив у життя.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Lars von Trier