Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Домінік Купер затверджений на роль проповідника в серіалі

Домінік Купер затверджений на роль проповідника в серіалі "Preacher"

multikino.com, 20.04.2015 23:50, (прочит: 1429 раз, коментовано: 0 раз)

Чутки про те, що Домінік Купер виконає головну роль в "Preacher", підтверджені офіційно.


Виконавчий продюсер телепроекту Сет Роген виклав на своїй сторінці в Twitter коментар такого змісту: "Преподобний Джессі Кастер з нами!@dominiccoop Врятує наші душі".

Нагадаємо, що майбутній серіал створений за мотивами серії коміксів "Preacher" Гарту Енніс і Стіва Диллона, опублікованій видавництвом Vertiga в 90-х роках минулого століття. Головний герой, норовливий проповідник з Техасу Джессі Кастер, після низки трагічних подій втрачає віру. Дізнавшись, що Бог знехтував своїми обов'язками і покинув Небеса, Джессі в компанії двох друзів вирішує відшукати Бога і покласти на нього відповідальність за його вчинок.

В описі персонажа говориться наступне: проповідник і колишній злочинець, натура складна, похмура і суперечлива. Володіє прихованими здібностями - духовними і фізичними. Людина з Минулим. Джессі повернувся в своє рідне містечко Еннвіль, Техас не так давно, щоб стати проповідником, як його батько, якого вбили на очах восьмирічного Джессі. Незважаючи на пасторський комірець, Джессі майстерний боєць, якому часом важко стриматися і не вступитися за слабкого за допомогою кулаків, а не слова Божого.

Купер приєднався до акторського складу, в якому на момент написання замітки числяться Люсі Гріффітс в ролі матері-одиначки Емілі Вудроу, церковному органисте і правій руці Джессі; Джозеф Ґілґан в ролі вампіра-ірландця Кессіді, приятеля Джессі; Рут Негг в ролі колишньої дівчини Джесі, Тюліп О'Хейр; і Йен Коллетти в ролі Юджина Рута, відомого як Арсфейс.

Сет Роген, Івен Голдберг і Сем Кетлін займалися адаптацією коміксу. Останній написав сценарій і призначений шоураннер телепроекту, курирувати який буде Джеймс Вівер. Постановниками виступлять Роген і Голдберг. Виробництво пілота розпочнеться влітку 2015 року, а його прем'єра запланована на 2016 рік на каналі AMC.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Preacher, Dominic Cooper