Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кіноглядачі назвали сиквел

Кіноглядачі назвали сиквел "Месників" найочікуванішим фільмом літа

multikino.com, 17.04.2015 04:45, (прочит: 1752 раз, коментовано: 0 раз)

"Месники: Ера Альтрона" став найбільш очікуваним фільмом літа за результатами опитування від Fandango.


В опитуванні взяли участь більше 1000 осіб. 54 відсотки з них назвали сиквел Супергеройське блокбастера Marvel фільмом, який в найближчі місяці вони чекають найбільше. У п'ятірку найбільш очікуваних фільмів увійшли ще чотири сиквела: "Мир Юрського періоду", "Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв", "Термінатор: Генезис" і "Божевільний Макс: Дорога люті".

У січні Fandango проводив аналогічне опитування, щоб дізнатися найбільш очікуваний фільм всього 2015 року. У ньому "Месники" поступилися першою сходинкою сьомому епізоду "Зоряних війн", прем'єра якого намічена на грудень.

Самим очікуваним сімейним фільмом літа опитані назвали спін-офф мультфраншізи "Бридкий я", "Міньйони", за який проголосували 33 відсотки респондентів. На другому місці з 23 відсотками опинився мультфільм Pixar "Головоломка", а на третьому - "Земля майбутнього" з 22 відсотками голосів.

У комедійному жанрі найбільш очікуваним фільмом за результатами опитування виявилася картина "Ідеальний голос 2". За неї проголосували 34 відсотки респондентів. 22 відсотки глядачів віддали перевагу ще один сиквел "Третій зайвий 2", а 16 відсотків - "Антураж", повнометражне продовження серіалу "Красені".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Avengers: Age of Ultron, Fandango