Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джон Хемм пройшов пройшов курс лікування від алкоголізму

Джон Хемм пройшов пройшов курс лікування від алкоголізму

multikino.com, 26.03.2015 01:22, (прочит: 1409 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка серіалу "Божевільні" пройшов тридцятиденний курс лікування від алкогольної залежності.


Реабілітація була завершена до початку промо-туру сьомого заключного сезону серіалу (другий його половини), і ніяк не вплине на пов'язані з рекламною кампанією обов'язки актора. Новина про реабілітацію була підтверджена представниками Хемм у вівторок, 24 березня 2015 року. Про це повідомляє видання TMZ.

Протягом минулого тижня Хемм відвідав ряд заходів у складі акторської групи, очолюваної творцем шоу Меттью Уейнер в Нью-Йорку. У середу ввечері, 25 березня, в Лос-Анджелесі запланована прем'єра заключного сезону, на якій також буде присутній вся знімальна група.

Хемм неодноразово натякав у своїх інтерв'ю на виникнення внутрішнього конфлікту, як результату багаторічного вживання в образ антигероя - зарозумілого розпусника Дона Дрейпера. "Ти сподіваєшся на спокутування, але воно так і не настає. Рік з року грати роль нероби, було непросто", - зокрема зазначив Хемм. - Але в той же час складалося відчуття, що ти долаєш найскладнішу смугу перешкод, яку тільки можна собі уявити. Те ще завдання".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Mad Men, Jon Hamm