Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Метт Бомер отримав головну роль в

Метт Бомер отримав головну роль в "Американській історії жахів"

multikino.com, 17.03.2015 01:22, (прочит: 2018 раз, коментовано: 0 раз)

Метт Бомер і Шайєнн Джексон отримали ролі у 5-му сезоні антології "Американська історія жахів",


Джессіка Ланж, зірка всіх чотирьох сезонів шоу, не повернеться в майбутньому сезоні, про що сама актриса заявила зі сцени.

У п'ятому сезоні антології на одну з головних ролей в кінці лютого поточного року була затверджена Леді Гага. Деталі, що стосуються п'ятого сезону за винятком того, що дія, імовірно, відбуватиметься в готелі з привидами, поки відсутні.

Бомер вже знявся в епізодичній ролі в четвертому сезоні антології "Шоу виродків". "Я не можу ні підтвердити, ні заперечити романтичні відносини між нашими персонажами", - сказав Бомер про їх з Леді Гагою сюжетної лінії. - Я зрозумів, що сценаристи цього шоу готові на все".

Що стосується Джексона, то він вперше отримав роль в "Американської історії жахів", але вже знімався у Мерфі в "лузера", а також в його пілота "Open" для HBO. Актор, який назвав "Американську історію жахів" своїм улюбленним телевізійним шоу, сказав, що нічого не знає про свого персонажа і, хоч і нервує, "готовий вплутатися в бійку".

Керівництво каналу FX підтвердило, що прем'єра п'ятого сезону відбудеться в кінці жовтня 2015 року, а зйомки стартують влітку в Лос-Анджелесі.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Matthew Bomer, American Horror Story