Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фильм

Фильм "Фокус" возглавил американский прокат

multikino.com, 02.03.2015 08:20, (прочит: 4448 раз, коментовано: 0 раз)

Фільм "Фокус" в прем'єрні вихідні вийшов у лідери американського прокату.


Його касові збори виявилися досить скромні - всього 19,1 мільйона доларів. Це найгірший старт серед картин за участю Сміта з моменту виходу драми "Сім життів" в 2008 році.

На другому місці опинився фантастичний бойовик "Kingsman: Секретна служба", який заробив у третій уїк-енд ще 11,7 мільйона доларів. Третю сходинку посів фільм "Губка Боб в 3D", що фінішував з результатом 11,2 мільйона доларів.

Варто ще раз зазначити дивовижну стійкість в домашньому прокаті військової драми Клінта Іствуда "Снайпер", яка протягом десятих вихідних в прокаті примудрилася заробити ще 7,7 мільйона доларів. Її загальні збори в Північній Америці досягли 331 мільйона доларів. Цілком очевидно, що вже в найближчі дні фільм займе перший рядок у списку найкасовіших кінопроектів 2014 року. Світові збори "Снайпера" на момент написання даної замітки перевищили 440 мільйонів доларів.

Лідер попередніх двох тижнів "50 відтінків сірого" опинився на четвертому місці зі зборами в 10,9 мільйона доларів. Світові збори еротичної мелодрами досягли 486 млн доларів.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Focus