Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Помер Леонард Німой

Помер Леонард Німой

multikino.com, 01.03.2015 04:45, (прочит: 5846 раз, коментовано: 0 раз)

На 84-му році життя помер популярний голлівудський актор Леонард Німой.


Актор був найбільш відомий глядачам за роллю вулканцями Спока з серіалу "Зоряний шлях", а також кількох повнометражних фільмів.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, актор умів у своєму будинку в Бел-Ейр. Його близькі стверджують, що причиною смерті стало хронічне захворювання легенів.

Леонард Німой народився в Бостоні в родині перукаря і домогосподарки. Його дебют у кіно відбувся в 50-х роках минулого століття, коли він почав грати другорядні ролі в телесеріалах. Справжня слава прийшла до нього в 1966 році, коли були випущені перші епізоди "Зоряного шляху". З тих пір актор зіграв або озвучив Спока в незліченній кількості телевізійних, анімаційний фільмах, відеоіграх і повнометражних проектах. Останній раз він з'явився у фільмі "Стартрек: Відплата", випущеному в 2013 році.

Леонард Німой знімався і в інших популярних серіалах, у тому числі "Місія нездійсненна", "Коломбо" та інших. Актор також приймався активну участь у розвитку франшизи "Трансформери". Зокрема, саме його голосом говорив в картині "Трансформери 3: Темна сторона Місяця" Сентинел Прайм. В анімаційному проекті "Трансформери" він озвучував Гальватрон.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Leonard Nimoy