Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сігурні Уівер хоче повернутися до ролі Еллен Ріплі

Сігурні Уівер хоче повернутися до ролі Еллен Ріплі

multikino.com, 17.02.2015 00:40, (прочит: 3751 раз, коментовано: 0 раз)

Американська актриса Сігурні Уівер, широко відома як Еллен Ріплі з франшизи "Чужий", зауважила в інтерв'ю ComingSoon, що не проти знову повернутися до старої ролі.


Таким чином зірка відреагувала на чутки про можливі зйомках нового фільму в рамках популярної серії під керівництвом Ніла Бломкампа ("Район №9", "Елізіум").

- Бломкамп прислав мені блискучі концепт-арти, на цьому поки все. Побачимо, що в результаті вийде, - поділилася зірка. - Я не хочу, щоб це був сиквел - швидше ремейк. Ця ідея вельми оригінально і органічно виглядала б як частина франшизи. У такому випадку я б із задоволенням повернулася до моєї ролі, якби ще над фільмом працював такий талановитий режисер як Ніл.

Останньою частиною знаменитої тетралогії про ксеноморфов стала стрічка "Чужий: Воскресіння" 1997 Жана-П'єра Жене. Однак, незважаючи на масштабну рекламну кампанію, фільм отримав негативні відгуки. Зокрема, була розкритикована абсурдність сюжету, зайвий гротеск, невдале копіювання концепції другої частини і відсутність атмосфери безвиході; втім, були відзначені динаміка і спецефекти. Навіть сам сценарист фільму Джосс Уідон був украй незадоволений картиною, заявивши в 2005 році в одному з інтерв'ю, що Жене зробив фільм, який неможливо дивитися.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Sigourney Weaver