Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дженніфер Лоуренс стане пасажиром космічного корабля

Дженніфер Лоуренс стане пасажиром космічного корабля

multikino.com, 10.02.2015 01:22, (прочит: 1377 раз, коментовано: 0 раз)

На головні ролі нової картини "Пасажири" запрошені найкасовіша акторка 2014 Дженніфер Лоуренс і набирає популярність Кріс Претт.


The Weinstein Co. дістала сценарій з назвою "Пасажири" з "Чорного списку". Скрипт був написаний ще в 2007 році і пішов з молотка на передостанньому Каннському кінофестивалі. За сюжетом, в далекому майбутньому пасажири летять через космос до нової планеті. Подорож на кораблі має зайняти сотні років. Через комп'ютерний збій один з пасажирів прокидається від криогенного сну на 90 років раніше за всіх інших. Наляканий перспективою старіння і смерті на самоті, він розбудив ще одного пасажира - жінку.



Спочатку за проектом була закріплена Різ Візерспун, потім до неї приєднався Кіану Рівз. Оскільки в роботу картина так і не йшла, Візерспун проект покинула, а її місце через деякий час зайняла Рейчел МакАдамс. Минуло близько чотирьох місяців, і МакАдамс теж вирішила піти, прихопивши за собою і Кіану.



Не зважаючи на кадрові зміни, на проекті хрест не поставили. Керувати знімальним процесом за сценарієм Джона Спейтс ("Прометей") поставили Мортена Тільдум ("Гра в імітацію"). Бюджет картини - близько 25 мільйонів доларів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Morten Tyldum, Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Jon Spaihts