Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Fox замовив виробництво трьох нових серіалів

Fox замовив виробництво трьох нових серіалів

Skygge, 22.01.2015 08:20, (прочит: 2246 раз, коментовано: 0 раз)

Канал замовив виробництво пілотів нових телешоу.


Канал Fox замовив виробництво пілотів до трьох драмам і однієї комедії. Йдеться про адаптаціях "Luther" і "Frankenstein", серіалі "Rosewood" і комедії "48 Hours` Til Monday ".

Драма "Frankenstein" фокусується на розпущеному копі у відставці, якому випадає другий шанс, коли він відроджується з мертвих. Тепер, ставши молодшим і сильнішим, він повинен зробити вибір між минулими спокусами і своїм новим призначенням. Ренд Ревіч ("Криза") і Ховард Гордон ("Батьківщина") напишуть сценарій і виступлять виконавчими продюсерами.

Адаптацією британського серіалу "Лютер" в якості виконавчих продюсерів займаються творець шоу Ніл Кросс і виконавець головної ролі в оригінальному телепроекті Ідріс Ельба, - пише kinozavr.com. Зараз ведеться кастинг. Крос напише сценарій до версії Fox, яка також зосередиться на Джона Лютера, геніального детектива забійного відділу, чиї видатні інтелектуальні здібності не завжди можуть вберегти його від бурхливих всередині пристрастей. Ельба не збирається брати участь у телепроекті в якості актора. Обов'язки виконавчих продюсерів також розділять між собою Пітер Чернін, Кетерін Поуп, Джейн Трантер і Джулі Гарднер.



Читайте також:
Названа дата виходу гри "Call of Duty: Black Ops 6"
Кімната для покеру Покер: чим привабливий майданчик?
Як обрати міжкімнатні двері для домашнього кінотеатру: поради та рекомендації
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео

Fox, Idris Elba