Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джеймс Кемерон відклав продовження

Джеймс Кемерон відклав продовження "Аватара"

Skygge, 16.01.2015 00:40, (прочит: 2665 раз, коментовано: 0 раз)

Реліз фільму відкладено на рік.


Неприємна новина для прихильників фантастичних світів. Прем'єру фільму "Аватар 2" відкладено до кінця 2017 року. Таку заяву зробив Джеймс Кемерон, який зараз знаходиться в Новій Зеландії.

Режисер пояснив чергову відстрочку масштабністю сценарної роботи і прагненням надати глядачам продукт максимально можливої якості. "Ми пишемо всі три сценарії одночасно. Всі три продовження будуть пов'язані однією сюжетною лінією. Паралельно з цим ми працюємо над дизайном всіх живих істот і довкілля", - сказав він.

Кемерон підкреслив, що роботи над сценарієм мають бути завершені на початку лютого 2015 року, - пише kinozavr.com. Одночасно стало відомо, що компанія Lightstorm Entertainment, що належить режисеру, придбала всі права на технологію захоплення і обробки зображення, розроблену що знаходиться в Атланті студією Giant Studios, яка використовувалася під час зйомок "Аватара" і трилогії "Володар кілець". Команда розробників Giant Studios продовжить удосконалювати технологію вже в компанії Кемерона.

Раніше режисер підтвердив, що всі три продовження будуть зніматися одночасно з частотою 48 кадрів в секунду і роздільною здатністю 4K. 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Avatar 2, James Cameron