Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

 Amazon замовив у Вуді Аллена перший серіал

Amazon замовив у Вуді Аллена перший серіал

Skygge, 15.01.2015 00:05, (прочит: 1405 раз, коментовано: 0 раз)

Анонсовано запуск нового проекту.


Потоковий сервіс Amazon замовив виробництво повного сезону ще не отримав назви проекту, який зніме за своїм сценарієм знаменитий режисер Вуді Аллен.

Серіал буде доступний передплатникам сервісу Prime Instant Video в США, Великобританії та Німеччини в 2016 році.

Новина про укладення угоди була оголошена через два дні після того, як комедія "Очевидне" стала лауреатом премії "Золотий глобус 2015" в категорії "кращий серіал - комедія або мюзикл", а виконавець головної ролі Джефрі Тембор завоював нагороду в номінації "краща чоловіча роль в серіалі - комедія або мюзикл ". Для Amazon це перша перемога на "Золотому глобусі".

"Вуді Аллен справжній творець, який створив кілька найбільших фільмів на всі часи, і для нас велика честь працювати з ним над його першим серіалом", - сказав у своїй заяві віце-президент компанії Amazon Studios Рой Прайс, - пише видання kinozavr.com. - Від "Енні Холл" до "Жасмин" Вуді завжди був в авангарді американського кінематографа, і ми неймовірно пишаємося тим, що прем'єра його першого серіалу відбудеться наступного року саме на Prime Instant Video".

У свою чергу Аллен заявив наступне: "Не знаю, як я в це вплутався. У мене жодної думки, і я не впевнений, з чого почати. Думаю, Рой Прайс ще пошкодує про все".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Amazon, Woody Allen