Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Щоденники вампіра" продовжено на новий сезон

Skygge, 14.01.2015 00:40, (прочит: 2626 раз, коментовано: 0 раз)

The CW продовжив свій серіал.


Хто б сумнівався, але зайвий раз офіційне підтвердження не завадить. Телеканал The CW вирішив продовжити свої популярні серіали: "Стріла", "Незаймана Джейн", "Царство", "Надприродне", "Сотня", "Флеш", "Стародавні" і "Щоденники вампіра" на наступні сезони.

 Як розвиватиметься сюжет у нових епізодах не повідомляють. Але прихильники серіалу сподіваються, що основний акторський склад залишиться в новому сезоні.

Точної дати виходу нових епізодів не оголосили. Відомо лише, що це може бути восени, у міжсезоння чи влітку 2016 року.

Для тих, хто ще не дивився серіал нагадаємо сюжет: Минуло всього чотири місяці після трагічної аварії, в якій загинули їхні батьки, і 17-річна Олена Гілберт та її 15-річний брат Джеремі все ще намагаються оговтатися від втрати і повернутися до нормального життя. Олена завжди була відмінною ученицею, красивою та популярною дівчиною в школі, але тепер їй дуже важко приховувати свою печаль від зовнішнього світу. На початку навчального року увагу Олени та її друзів привертає новий учень, загадковий і красивий Стефан Сальваторе. 

Стефан та Олена відразу відчувають взаємну симпатію, але Олена навіть не підозрює, що Стефан - вампір, якому вже сотні років, і який намагається мирно жити серед людей, не дивлячись на те, що його брат, Деймон - втілення вампірській жорстокості і кровожерливості. Тепер два брати-вампіра - один добрий, інший злий - ведуть боротьбу за душі Олени, її друзів та інших жителів містечка Містик Фоллз.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

The CW, Vampire Diaries