Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Всі жінки відьми": легендарний серіал, на якому виросло покоління 90-х

Skygge, 31.05.2014 04:45, (прочит: 4662 раз, коментовано: 0 раз)

Серіал транслювався протягом восьми сезонів.


"Зачаровані" (Charmed ), або більш відомий для українських глядачів "Всі жінки відьми" - американський телесеріал, створений Констанс М. Бердж і знятий студією Аарона Спеллінга , за участю Бреда Керна як шоураннера. Серіал транслювався протягом восьми сезонів, з 7 жовтня 1998 до 21 травня 2006 року на The WB Television Network.

За період своєї трансляції домігся як похвали від критиків, так і комерційного успіху. Скажімо, пілотний епізод в 1998 році залучив 7,7 млн ​​глядачів, найкраще число для прем'єри в історії невеликого каналу The WB в той період.

За сюжетом, основні події серіалу відбуваються в Сан- Франциско. Сестри Прю і Пайпер Холлівелл живуть зовсім нормальним життям в будинку своєї покійної бабусі, поки не отримують звістку про приїзд їх молодшої недолугої сестрички Фібі. Того ж вечора Фібі знаходить на горищі Книгу Таїнств ( спадщина їх сім'ї) і вимовляє заклинання, завдяки якому сестри стають відьмами і знаходять Силу Трьох (силу чаклунства, що посилювалася при об'єднанні всіх трьох сестер). Незабаром після цього сестри дізнаються, що їхні предки по материнській лінії були відьмами і що, згідно з пророцтвом, саме три сестри будуть найбільшими добрими відьмами в історії магії. Відтепер вони повинні битися з чаклунами і демонами і захищати невинних людей.

Магія в світі "Зачарованих" прихована від звичайних людей. Про неї знають лише посвячені. Є істоти, основним призначенням яких є стеження за безпекою магії, захист від викриття. Перші три сезони посилаються на вікканство. У наступних сезонах сюжет розбавляє магія і містика східної і античної міфології.



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Charmed