Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Бріттані Мерфі

ТОП-5 кращих фільмів Бріттані Мерфі

Skygge, 07.01.2014 23:30, (прочит: 2313 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Мертва дівчинка"

2. "8 миля"

Життя Емінема, розказане від третьої особи. Джиммі "Кролик" Сміт ріс в спартанській обстановці (в трейлері, що стоїть в покинутому парку). З ранніх років він відчував у собі бажання стати зіркою репу, намагався засвітитися у цьому у прилеглому клубі, де, однак, не мав ніяких шансів. Маючи мати-алкоголічку, йому подвійно важче контролювати своє життя.

3. "Не говори ні слова"

"Ви хочете того ж, що вони?...Я ніколи не скажу...нікому з вас" — ось перші слова Елізабет, звернені до знаменитого психіатра Натана Конраду. Елізабет, замкнута в собі дівчина, страждаюча припадками невмотивованої агресії, причину якої ніхто до цих пір не зміг пояснити і, тим більше, усунути. У Натана пробуджується професійний інтерес і він береться за лікування, але проходе зовсім трохи часу, і він взнає, що Елізабет і її хвороба якимсь таємничим чином пов'язані з небезпекою, що загрожує йому і його сім'ї. Дочку психіатра викрадають самим безцеремонним чином, а за ним і його дружиною встановлюють цілодобове спостереження. Щоб врятувати дочку, Натану необхідно розшифрувати шестизначний код, захований в затьмареній свідомості його пацієнтки.

4. "Перерване життя"

Батьки Сьюзан вирішують відправити свою дочку відпочити в психіатричній клініці. Вона більше не може відрізняти реальність від галюцинацій, і навіть не знає, який світ для неї є світом нормальних людей. У своєму новому будинку, зустрівши багато нових подруг і добре подружившись з однією, вона проводить в клініці значно більше часу, чим планувала, після чого їй хочеться повернутися назад.

5. "Нетямущий"

Тато-адвокат отримує 500 доларів в годину за те, що лається з клієнтами. Його донька вибирає одяг для школи по комп'ютеру — багата. Її подруга Діонн влаштовує на голові споруди, що виконують функції головного убору при повній відсутності головного мозку. У всіх школярів пейджери і мобільні телефони. Уявляєте, як доводиться їх бідним, низькооплачуваним вчителям! Проникнувшись участю до свого лисого, окулястого, немолодого, але милого і доброго вчителя, наша героїня вирішила привнести радість в його життя, зав'язавши роман між ним і найвідповіднішою для цього вчителькою тієї ж школи.

Для цього вона написала цій скромній мишці любовний лист від його імені, а йому від її імені зробила декілька компліментів відносно його інтелекту. Дівчинка вона не зла, але і не ангел, хоча їй страшенно хочеться робити добро оточуючим.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Brittany Murphy