Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Брук Шилдс

ТОП-5 кращих фільмів Брук Шилдс

Skygge, 29.01.2014 20:30, (прочит: 2056 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Безкінечне кохання"

Це історія про владу кохання, про владу настільки сильного, настільки всепоглинаючого відчуття, що воно справляє потужний вплив на всіх, хто потрапляє в його орбіту.

2. "Виродки"

Маркетолог Рік Куган приїжджає в джунглі Південної Америки, щоб ближче познайомитися з продукцією однієї хімічної компанії. Незабаром він розуміє, що вироблювана компанією речовина — не що інше, як сильний мутаген, і для його жертв навіть споруджений особливий парк.

3. "Шосе"

Ванесса — важкий і в одночас нещасний підліток: мати — повія і наркоманка, вітчим — наркоман і виродок, що згвалтував падчерку, коли їй було 11 років. Після чергового арешту батьків вона збігає з дому і намагається дістатися до своєї бабусі у Лос-Анджелес.

Якийсь психіатр Боб Вулвертон, пропонує підкинути Ванессу до Західного побережжя. В цей час на шосе підстерігає свої жертви сексуальний маніяк і вбивця неповнолітніх дівчаток. Ванесса стає мішенню злочинця, і її чекає смертельна небезпека.

4. "Чорне і біле"

Це унікальне дослідження загадкового світу Манхеттена, дивного місця, де один одного знають всі без виключення: діти багатих і бідних, репери, впливові адвокати, зірки баскетболу, — і зі всієї цієї різношерстої публіки виходить незрівнянний коктейль, замішаний на сексі, музиці і вбивствах.



5. "Опівнічний експрес"

Молодий фотограф кримінальної хроніки Леон Кауфман отримує вигідну пропозицію від однієї Нью-Йоркської галереї — показати публіці свої роботи. У своїх фотографіях він повинен відобразити «все екстремальне і темне», що є в місті...

Додамо, що в інтернеті ви можете придбати bluray диски і переглядати фільми у хорошій якості.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Brooke Shields