Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Барбари Стрейзенд

ТОП-5 кращих фільмів Барбари Стрейзенд

Skygge, 28.12.2013 00:05, (прочит: 2506 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Чокнута"

Судова справа: штат Нью-Йорк проти Клодії Дрейпер.

Порядок денний: чи дозволяє ментальне здоров'я звинуваченій бути присутній на судовому процесі? Звичайно! Але вона - некерована та непередбачувана! Вона поводить себе невимовно зухвало та говорить такі речі, від яких волосся дибки стає! Вона шокує та провокує поважний суд! Можливо вона й справді... чокнута?!

2. "У дзеркала два обличчя"

Режисер картини і виконавець головної ролі -Барбара Стрейзанд, якій вдалося уміло переплести легкий гумор і сентиментальність, і розповісти історію про `бридкого каченя`, що перетворилося на прекрасного лебедя.

3. "Зустріч з Факерами"

Давши дозвіл на одруження своєї дочки на дивному хлопці Грегі Фокері, який мало того, що володіє прізвищем, що переводиться приблизно як "Трахер", так ще і працює медбратом в лікарні, колишній агент ЦРУ Джек Бірнс вирішує перевірити все до кінця. Він і його дружина відправляються до Детройта, до батьків Фокера, тобто - до Фокерів -старшим.

4. "Зустріч з Факерами 2"

Джек Бернс..він же колишній агент ЦРУ, він же прекрасний сім’янин, батько двох чарівних доньок , він же його тесть, він же дідусь його дітей. Тепер Джек, перейнявшись ідеєю збереження сімейних цінностей, візьметься ліпити з молодого Факера свого послідовника, щоб зробити з нього справжнього голову роду...

5. "Усю ніч"



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Barbra Streisand