Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Володимира Машкова

ТОП-5 кращих фільмів Володимира Машкова

Skygge, 27.12.2013 01:22, (прочит: 3876 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Домовий"

Успішний автор детективних романів знаходиться в вризі, з якої йому допомагає вийти найманий вбивця по кличці Домовий.

2. "Пітер-ФМ"

Маша - діджей на популярному пітерському радіо, Максим - молодий архітектор. Маша готується до весілля з колишнім однокласником Костею, Максим переміг в міжнародному конкурсі архітекторів, і тепер його звуть на роботу до Німеччини. Але обидвоє вони не упевнені, що їм потрібне саме це. Максима утримує в Пітері любов до дівчини, яка його залишила, а Маша відчуває, що її наречений Костя - зовсім не та людина, яка їй потрібна.І, хто знає, як би обернулася їх доля, якби не Випадок - Маша губить мобільний телефон, а Максим його знаходить...

3. "Статський радник"

Блискуча детективна інтрига розгортається на тлі парадних фасадів і засніжених алей старої Москви, в пишних вітальнях і похмурих закутках.

Високопоставлені чиновники, банкіри, терористи, загадкові красуні і нальотчики в «Статському раднику» перетворюють історію про політичні вбивства кінця XIX століття в захоплююче видовище.

4. "Танці в Голубій Ігуані"

Закулісні будні п'яти стриптизерок американського клубу одноманітними не назвеш. Сексапільні спокусниці під час нічної зміни, вдень вони живуть звичайними турботами, мріючи вибратися на "світлий шлях", щоб не скурвитися. У кожної з них свій шанс: Жасмин пише вірші, в Ангел незламний материнський інстинкт, Джо раптово дізнається, що вагітна... А поряд, в мотелі, зачаївся кілер з мисливським нюхом Машкова, який закохався в одну з красунь...

5. "Полювання на піранію"

Під виглядом спільної відпустки агент спецпідрозділу «Піранії» Кирило Мазур з колегою Ольгою прямують на Північ із завданням ліквідовувати підводний склад секретної зброї. Несподівано вони виявляються в світі, де закони цивілізації забуті, а смертоносна зброя захоплена бандитами під керівництвом нового «господаря тайги» Прохора, який на дозвіллі розважається справжнім полюванням на людей. 

Мазур не чекав, що йому доведеться змінити звичний автомат на саморобний кістяний ніж, і рятувати себе і напарника, замість того, щоб рятувати світ. Але і мисливці не здогадувалися, що для них це сафарі в північних лісах виявиться не менш небезпечним, ніж для живих мішеней.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Vladimir Mashkov