Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Білла Мюррея

ТОП-5 кращих фільмів Білла Мюррея

Skygge, 26.12.2013 01:22, (прочит: 1727 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Труднощі перекладу"

Зворушлива історія роману двох самотніх американців - телевізійного актора і молодої жінки.

Вони випадково зустрілися в Токіо, вони разом провели незабутній вікенд, вони прагнули до душевного єднання, але ...

Втім, вони не підозрювали, що та зустріч виявиться тільки початком.

2. "Зламані квіти"

Ранок для старезного «Дон Жуана» Дона Джонстона починається з того, що від нього йде чергова подружка Шеррі, втративши віру в те, що з цією людиною можна створити сім'ю. Залишившись наодинці, розбираючи пошту, Дон виявляє рожевий конверт. У листі невідома повідомляє, що двадцять років тому, розлучившись з Доном, виявила, що вагітна.

3. "Мисливці за привидами"

В кінці двадцятого століття виявляється, що в Нью - Йорці живуть не тільки звичайні громадяни, але и... привиди. Багатомільйонне населення не може протистояти натиску надприродного. Врешті-решт на шляху незліченних монстрів не залишається нікого - окрім трьох учених - парапсихологів, яким відоме все про потойбічний світ, правда тільки в теорії. І тепер їм доведеться залишити запорошені кабінети і застосувати свої знання на практиці...

4. "День бабака"

Телевізійний коментатор Філ Коннорс щороку приїжджає в маленьке містечко в штаті Пенсільванія на святкування Дня бабака. Але цього разу веселість ризикує зайти дуже далеко. Час зіграв з ним злий жарт: він узяв та і зупинився. Тепер на календарі Філа чорніє одна і та ж дата — 2 лютого, з якої він ніяк не може вибратися. Безжурний ведучий намагається отримати вигоду зі свого комічного положення: попереду у нього сила-силенна часу і безтурботне передбачене майбутнє.

5. "Гольф-клуб"

Пізнайте гольф із четвіркою найкумедніших коміків екрану! Чеві Чейз, Родні Денджерфільд, Тед Найт і Білл Мюррей пускаються в до смерті смішні дивацтва, які стали для гольфу тим, чим і пригоди героїв "Поліцейської академії" для захисників закону та правопорядку.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Bill Murray