Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Шона Біна

ТОП-5 кращих фільмів Шона Біна

Skygge, 24.12.2013 23:30, (прочит: 2405 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Володар перснів. Братство кільця"

Оповіді про Середзем'я - це хроніка Великої війни за Кільце Влади, війни, що тривала не одну тисячу років. Той, хто володів Кільцем, одержував владу над всім світом, але був зобов'язаний служити злу.

За допомогою своїх друзів і союзників хоббіт Фродо приступає до виконання ризикованої місії по знищенню Кільця Всевластья.

За Фродо полюють слуги Чорного Володаря Саурона - злого творця Кільця. Якщо кільце повернеться до Саурону - Средізем'я приречено.

2. "Гра престолів"

Гра Престолів заснована на серії книг Джорджа Р. Р. Мартіна. Це епічна боротьба за владу, яка відбувається у величезному шаленому фентезійному королівстві.

3. "Сайлент Хілл"

Роза, рятуючи свою дочку, проходить через портал реальності. Вона потрапляє в загадкове місто Сайлент Хілл. Це місто - ні на що не схоже місце, де відбуваються незрозумілі речі. І де, щоб одержати бажане, потрібно заплатити дуже високу ціну!

4. "Попутник"

Зловісною вогкою ніччю на роздоріжжі каліфорнійських доріг молода пара садить в машину самотнього попутника. Вони погоджуються його підвезти, не підозрюючи, якій небезпеці себе піддають.

Нічний пасажир виявляється витонченим і безжальним маніяком, що сіє смерть на своєму шляху.

5. "Темні сили"

У спробі згуртувати сім'ю, Адель повертається з маленькою дочкою до Уельсу до чоловіка. Пропозиція поселитися у величезному будинку в живописному куточку Англії здається неймовірно принадною. Але відокремлений будинок на кручі, як з'ясовується, має криваве минуле, підпорядковане темним силам, які володарюють дотепер...

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Sean Bean