Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Мелані Гріффіт

ТОП-5 кращих фільмів Мелані Гріффіт

Skygge, 19.12.2013 23:30, (прочит: 2385 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Ділова жінка"

Заповзятлива Нью-Йоркська друкарка Тесс Мак Гілл мріє про запаморочливу кар'єру. Але на шляху до здійснення мрії стоїть серйозна перешкода, вона не уміє одягатися, стригтися, спілкуватися з потрібними людьми. Але кожній людині дається шанс влаштувати своє життя. Такий шанс був дан і Мак Гілл, вона отримала шанс виступити в ролі керівника вищої ланки, коли її керівник зламала ногу, відпочиваючи в Європі.

Негайно Тесс займає її місце, знайомиться з біржовим брокером і укладає крупну угоду. Коли керівник, яка відпочила одужала, повертається на роботу, вона розуміє, що місце її зайняте, наречений пішов до іншої, і існує мільйон інших дрібних неприємностей.

2. "Грозовий понеділок"

Дія фільму відбувається в Ньюкаслі — місті, що переживає економічний занепад, де людям відчайдушно потрібна робота. Американський магнат з темним минулим на ім'я Космо вирішує провести грандіозну операцію по відмиванню грошей, скуповуючи міську нерухомість.

Фінні, власник процвітаючого джазу-клубу, відмовляється від щедрих пропозицій американця. Але Космо не звикся відступати і має намір добитися свого за будь-яку ціну.

3. "Мешканець"

Дружини Петті і Дрейк купують в кредит ідеальний будинок: розкішний особняк в престижному районі Сан - Франциско `Пасифік Хайтс`. Щоб розрахуватися з банком, вони вирішують здати перший поверх. При першому знайомстві привабливий Картер Хейс здається їм ідеальним квартирантом. Але як тільки він в'їжджає в квартиру, для подружжя починається справжнє пекло. Картер - професійний маніяк - аферист, який перетворює життя господарів на безперервний кошмар, щоб відібрати у них будинок. Коли ж Картер з'їжджає з квартири у пошуках нової жертви, Петті, бажаючи помститися, їде слідом за ним...

4. "Вогнище марнолюбства"

Шерман Маккой був таким «центром Всесвіту» з Уолл-Стріт. І все в його житті було правильно і належним чином. У нього була чудова кар'єра, чудовий будинок, чудова дружина. Лише одного дня вночі, сидячи в хорошому автомобілі, він зробив «не той» поворот, в «не тому» місці, з «не тією» жінкою. І з тих пір у нього все пішло не так.

5. "Рай"

Коли до подружжя Бену і Лілі на декілька тижнів приїжджає десятирічний синочок їх друзів, від них вимагається лише ввічливість і гостинність. Але присутність цьєї життєрадісної і невгомонної дитини вимагала значно більше — всіх їх душевних сил і стійкості.

Адже сім'я так і не змогла пережити особисту драму — смерть єдиного сина. Їх гість стає джерелом безперервного болю. Він може мимоволі підштовхнути Бена і Лілі до прірви...або показати новий світлий горизонт.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Melanie Griffith