Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Мішель Пфайффер

ТОП-5 кращих фільмів Мішель Пфайффер

Skygge, 18.12.2013 23:30, (прочит: 2292 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Леді-яструб"

Фільм заснований на середньовічній європейській легенді про доблесного лицаря і сліпучу красуню. Єпископ, злий чаклун накладає на них прокляття: ночами лицар перетворюється на вовка, а дівчина — в яструба вдень. Слуги Єпископа переслідують їх вже два роки, але успіх поки що посміхається нашим героям. За допомогою маленького злодюжки Філіппа вони сподіваються повернутися в місто, де під невсипущою охороною живе їх ворог. Їм потрібно знищити злісного чаклуна і зняти з себе чорне прокляття.

2. "Обличчя з шрамом"

Весною 1980 року був відкритий порт Мейріел Харбор, і тисячі кубинських біженців кинулися в Сполучені Штати на пошуки Американської Мрії. Один з них знайшов її на залитих сонцем вулицях Майамі. Багатство, влада і пристрасть перевершили навіть найнеймовірніші його мрії. Його звали Тоні Монтана. Світ запам'ятав його під іншим ім'ям — «Обличчя з шрамом»

3. "Іствікські відьми"

"Відьми" - це три жінки, що живуть у наш час в старомодному містечку в Новій Англії і які мріють про заміжжя. Вони малювали в своїй уяві абсолютно різних чоловіків, але коли в місті з'явився дивовижний незнайомець на ім'я Деріл ван Хорн, їх серця були скорені. Тільки потім вони зрозуміли, хто ж такий насправді ван Хор. І тоді спокусники вирішили від нього позбавитися. Завжди було відомо, що чоловік не може встояти проти чар трьох жінок. Навіть якщо це сам Диявол.

4. "Вовк"

Уїлл Рендалл живе подвійним життям. Вдень він - процвітаючий книговидавець, вночі - породження пекла, звір, що вбиває все живе. Але таке життя не пригноблює його - він безкарний і вільний, а інстинкти хижака не тільки не заважають, а навпаки допомагають йому жити. На перший погляд він - звичайна людина, але погляньте йому в очі. Це - очі Вовка.

5. "Білий олеандр"

Безтурботне і щасливе каліфорнійське життя молодої дівчини Астрід і її матері Інгрід одного дня повертається назад з приходом чоловіка, загадкового Баррі Колкера. Пристрасть, яка розпалилася між Інгрід і Баррі, незабаром залишає її з розбитим серцем і зламаним життям. Жага помсти втілюється в злочині, який здійснює Інгрід, отруївши коханого отрутою своєї улюбленої квітки: Білого Олеандра.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Michelle Pfeiffer