Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Шона Коннері

ТОП-5 кращих фільмів Шона Коннері

Skygge, 17.12.2013 23:30, (прочит: 1952 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Горець"

Коннор Маклауд - шотландець, який в 1536 році був убитий в битві, але містичним чином воскрес, і рідний клан вигнав його. Вчителем Маклауда став іспанський дворянин, який пояснив, що він належить до безсмертної раси воїнів, яких можна позбавити життя, лише відрубавши голову мечем... Битва між Маклаудом і його вічним ворогом Курганом, яка розпочалася в Шотландії XVI століття, продовжується в сучасному Манхеттені. Від результату цієї битви залежить доля всіх смертних. Це частина дуелі, що продовжується століттями.

2. "Мінливості кохання"

Дочка випадково стає свідком зради батька з молодою співачкою. Героїня приймає заходи — смішні і безглузді, — щоб зруйнувати цей зв'язок. Проте її особисте життя рушиться прямо на очах. В результаті конфлікту у всіх учасників химерних романтичних переживань розплющуються очі, і це змінює їх відношення до життя і любові.

3. "Месники"

Месники прийшли до нас із знаменитого телесеріалу 60 — х років. Елегантний Джон Стід в капелюсі — казанку і стильна, з котячою грацією Ема Піл. Вони намагаються зупинити підступного лиходія сера Августа Де Вінтера, що володіє секретом управління погодою. Задум злочинця — підкорити світ, увергнувши його в холод і холоднечу. Фантастичні трюки, масштабні декорації, ефектні костюми Еми, — все це в соковитих фарбах, під музику Шиннед О`Коннор і Ені Леннокс.

4. "Скеля"

Генерал елітних диверсійних спецсил США, за плечима якого досвід мало не всіх воєн планети, викрадає з своїми кращими підлеглими ракути із смертоносним газом і захоплює в заручники туристів в колишній в'язниці «Алькатрас«, що знаходиться на острові в бухті Сан-Франциско. Вони вимагають по мільйону доларів сім'ям загиблих і кругленьку суму собі. Для того, щоб знешкодити групу, з в'язниці витягують британського шпигуна, що колись вже втік з цієї тюрми.

5. "Перший лицар"

Ланселот, воїн без страху і докору, прибув в золотий замок Камелот, щоб служити великому королю Артуру. Їх чекають грізні битви, доблесть і слава.

Але в Камелоті він знаходить жінку, без якої не може жити, але якою не в силах володіти - прекрасну Гуіневеру Ліонесськую. Вона - кохана короля Артура, який захищає її маленьке королівство від військ чорного лицаря Малаганта.

І Перший Лицар Ланселот повинен зробити вибір - служити своєму королю, або зрадити його в ім'я коханої.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Sean Connery