Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Андрія Паніна

ТОП-5 кращих фільмів Андрія Паніна

Skygge, 13.12.2013 23:30, (прочит: 2572 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Бригада"

Це історія чотирьох друзів дитинства, звичайних московських хлопців, Саші Білого, Космосу, Пчели і Філа, що виросли в одному дворі. Друзі вирішили трохи заробити, але незаплановане вбивство ураз перемішало все задумане, поставивши на кон їх життя.

2. "Сволочі"

1943 рік. Полковник Вишневецкий одержує урядове завдання: підготувати диверсійну групу бійців-смертників, яка повинна блокувати дії добірних німецьких з'єднань «Едельвейс». Група набирається з відчайдушних хлопчиськ 14-15 років, сиріт, яких ніхто не шукатиме. Підлітків відправляють в потаємний гірський табір, де вони проходять спеціальну підготовку. Їм призначено знищити фашистську військову базу і загинути, оскільки «носії особливо секретної інформації» не повинні залишатися в живих.

3. "Висоцький. Спасибі, що живий"

Дія фільму розгортається в 1979 році, коли на одному з концертів Висоцькому стає погано з серцем. Він переживає клінічну смерть.

4. "Мама, не горюй 2"

Події картини відбуваються через 8 років. Цього разу в центрі сюжету — не кримінальні розбирання, а політичні інтриги. У приморському місті N починаються вибори мера. Кандидати — місцевий кримінальний авторитет Турист і міський Прокурор. Життя міста різко міняється: боротьба за владу набирає оберти: у місто приїжджають московські політтехнологи, щодуху працює місцеве телебачення, задіяні всі кримінальні угрупування, підтримати кандидатів приїхали навіть зірки шоу-бізнесу.

5. "Ілюзія страху"

Історія успішного бізнесмена Ігоря Короба, який повинен захищати свій бізнес в складних умовах 90-х років. Ігор стає жертвою бандитського «наїзду»: його незаконно заарештовують, садять в слідчий ізолятор, жорсткими методами заставляють відмовитися від проекту бізнесу-центру. Опинившись на волі, Ігор присягається за будь-яку ціну повернути права власності на даний проект і помститися кривдникам.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Andrei Panin