Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Ренати Литвинової

ТОП-5 кращих фільмів Ренати Литвинової

Skygge, 08.12.2013 01:22, (прочит: 3163 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Богиня: як я полюбила"

Головна героїня Фаїна працює в міліції і розслідує загадковий злочин. Для того, щоб знайти і покарати лиходіїв їй потрібно зробити подвиг. Пройти шлях воїна, щоб полюбити.

2. "Мені не боляче"

Троє друзів стоять на порозі шикарного будинку в центрі великого міста. Вони молоді, повні сил і енергії, у них є талант, вправність, спрага до життя і... - загалом, у них є все, окрім одного. Окрім грошей. Втім, за цим вони сюди і прийшли - запропонувати послуги дизайнера господині будинку. Нателла Антонівна теж молода, але, здається, життя їй вже встигло наскучити. Принаймні, так було до зустрічі з Мішею. Він допоміг їй знову закохатися в життя, а вона знайшла йому і його друзям цікаву роботу. Багаті клієнти, дорогі обіди, величезні гонорари - друзі про це і не мріяли. І найголовніше - вона любить його! Але при цьому приховує щось дуже важливе, що неминуче вплине на їх майбутнє.

3. "Мелодія для шарманки"

Історія брата і сестри, що відправилися на пошуки своїх батьків у велике місто. На шляху вони зустрічають безліч самих різних людей: добрих і злих, бідних і багатих, розумних та ідіотів, але нікому до них немає рівно жодної справи, адже кожен занурений в свої турботи. Тим більше, напередодні Різдва. Холодна чарівна різдвяна ніч завершується зовсім не казковим фіналом.

4. "Остання казка Ріти"

Містична драма про пошуки кохання, що житиме навіть після смерті.

5. "Generation П"

Герой фільму — Вавілен Татарський — поет, випускник літ. інституту і типовий представник "покоління Пепсі". Опинившись у вирі історичних подій пострадянського простору, Вавілен стає новомодним рекламним крейтором і намагається пізнати таємницю свого покликання.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Renata Litvinova