Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Гаріка Харламова

ТОП-5 кращих фільмів Гаріка Харламова

Skygge, 04.12.2013 23:30, (прочит: 2018 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Шекспірові і не снилося"

2. "Найкращий фільм"

Всього один легковажний вчинок може привести до того, що власне весілля доведеться святкувати на небесах. Вадік навіть не здогадувався, що, бажаючи зробити свято веселіше, він потрапить в Чистилище, де з'явиться перед Небесною канцелярією і звітуватиме за все своє коротке, але насичене життя. Як довести богам, що ти хороший, якщо у них записаний кожен твій крок? 

Вадік намагається пригадати про себе хоч щось хороше, але пам'ять його весь час підводить. На восьмиліття він вмудрився напитися, в армії влаштував оргію, а в 90-і став таким конкретним бізнесменом, що тепер йому в концепцію раю вписатися абсолютно нереально. Втім, є і позитивний момент: своїм життям він насмішив Бога, значить, ще не все втрачено.

3. "Найкращий фільм 2"

Четверо друзів — Моряк, Актор, Репер Діматі і Мажор — зустрічаються в кафе, щоб поговорити про життя, поточні справи і найближче майбутнє. Коли приходить час розплачуватися, друзі із здивуванням взнають, що в московських ресторанах рахунки тепер виставляють не в рублях, а в юанях. Китайської валюти у них не було, і хлопці вирушають на пошуки грошей і пригод...

4. "Найкращий фільм 3-Де"

Макс Утьосов - недооцінений режисер-аматор. Утьосов знімає свої фільми на любительську камеру. У цей же час російські кіноакадеміки проводять конкурс «Найкращий фільм Росії», у фінал якого вийшли 7 найвідоміших кінокартин. До церемонії оголошення переможця конкурсу плівки з фільмами (все в одному примірнику) замикаються в сейф. 

5. "Друзі друзів"

У переддень Нового року перетинаються історії промоутера, який вперше залишився вдома з п'ятирічною дитиною, трьох музикантів з філармонії, що зважилися на пограбування суворого бізнесмена, на домашню вечірку до якого їх відправив той самий промоутер, і бідного студента, який запросив на перше побачення в дорогий ресторан доньку того найсуворішого бізнесмена. В результаті, кожен з героїв потрапить в безглузді, пікантні, небезпечні, але все одно дуже смішні ситуації, вибратися з яких їм, звичайно, допоможуть, друзі...

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Kharlamov