Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Дензела Вашингтона

ТОП-5 кращих фільмів Дензела Вашингтона

Skygge, 03.12.2013 23:30, (прочит: 2459 раз, коментовано: 1 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Ураган"

Шлях до слави і успіху часто небезпечний і непередбачуваний. Рубіна Картера готували в чемпіони, але його боксерська кар'єра закінчилася у в'язниці - він був несправедливо арештований за злочин, якого не скояв.

2. "Влада страху"

Лінкольн Райм - знаменитий криміналіст, автор безлічі книг, назавжди прикований до лікарняного ліжка. Амелія Донагі - поліцейський початківець, який робить перші невпевнені кроки по кривавих мостових. Коли в місті з'являється страшний маніяк, вона стає очима і вухами Райма на помішаних від жаху вулицях. З її допомогою геній криміналістики намагається розгадати таємний шифр, прихований в непередбачуваних вбивствах. Але Лінкольн не підозрює, що в диявольській книзі, яку маніяк пише кров'ю своїх жертв, місце головного героя відведене саме йому, і цей роман смерті вже підходить до страшного епілогу...

3. "Дежа Вю"

Кожний з нас хоч би раз в житті переживав дивне відчуття дежа вю - спалах в підсвідомості, коли здається, що ти вже десь бачив людину, з якою тільки що познайомився, або бував в місці, куди насправді потрапив вперше в житті. А що коли насправді це попередження минулого або підказка з майбутнього? Думаєш, тобі це здається? Обернися... і подивися ще раз!

4. "Два ствола"

Це історія двох грабіжників, які насправді не ті, ким здаються. Один з них - агент з управління по боротьбі з наркотиками, а інший - таємний агент розвідки ВМС. Самі того не бажаючи, вони займаються розслідуванням справ один одного, а також крадуть гроші у мафії. Через деякий час героям доведеться вкрасти 50 мільйонів доларів у ЦРУ.

5. "Книга Ілая"

Після всесвітньої катастрофи Америка перетворилася на випалену пустелю. По безкрайніх дорогах, що кишать бандами, які ворогують між собою за воду і їжу, мандрує мудрий Ілай. Одного дня він прибуває в похмурі краї, де колись була квітуча Каліфорнія, а тепер це справжнє пекло, де безчинствує тиран Карнегі. Волею долі Ілай знайомиться з прийомною дочкою Карнегі, красунею Соларою, від якої він дізнається, що її вітчим розробляє страшний план захвату влади на всій Землі. 

Ілай повинен врятувати залишки людства від загибелі і захистити дівчину, яку він встиг палко покохати. Ключ до таємниці сили тирана Карнегі — в таємній Книзі, на пошуки якої вирушає хоробрий Ілай, озброєний лише самурайським мечем.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Denzel Washington