Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Дженсена Еклза

ТОП-5 кращих фільмів Дженсена Еклза

Skygge, 09.12.2013 23:30, (прочит: 1828 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Надприродне"

Серіал розповідає про пригоди братів Сема і Діна Вінчестерів, які подорожують по Сполучених Штатах на чорному автомобілі Chevrolet Impala 1967 року, розслідують паранормальні явища, багато з яких засновані на американських міських легендах і фольклорі, і б'ються з породженнями зла, такими як демони і примари.

2. "Мій кривавий Валентин 3D"

Том повертається в рідне містечко, через 10 років після жахливих подій, подій в день святого Валентина. З приїздом молодої людини жителі міста починають вмирати від рук невідомого маніяка, і підозри відразу ж падають на Тома. Разом з дівчиною Сарою, в яку він колись був закоханий, Том зобов'язаний знайти невловимого вбивцю.

3. "Десятидюймовий герой"

Герої фільму молоді люди працюють в прибережній закусочній серфінгиста Тракера, любителя стилю 1960-х. Художниця Пайпер розшукує дитину, яку колись віддала на усиновлення. Соромлива і боязка Джен занурена в роман, який проходе заочно, через інтернет. А сексуально ненаситна Тіш, не проникна повз красенів, шукає дійсне кохання. І, нарешті, це Прістлі — жвавий хлопець з панковським ірокезом на голові тримає в собі почуття і серйозні думки, сховавшись за маскою коміка.

4. "Бухта Доусона"

Шестеро підлітків живуть в провінційному американському містечку. Їх почуття, переживання, радощі, питання, проблеми і нещастя близькі багатьом їх ровесникам. Дружба з дитинства Доусона і «хорошої» дівчинки Джої непомітно переростає в щось більше.

5. "Темний ангел"

Електромагнітний імпульс, влаштований терористами в 2009, перетворив США в країну Третього світу. Але одній генетично зміненій дівчині на ім'я Макс цей недолік технологій допомагає ховатися від урядової групи. Відома як «Мантікора», група біо-інженерів змінювала гени дітей з метою створення армії ідеальних солдатів.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jensen Ackles