Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Сергія Безрукова

ТОП-5 кращих фільмів Сергія Безрукова

Skygge, 29.11.2013 23:30, (прочит: 2759 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Бригада"

Це історія чотирьох друзів дитинства, звичайних московських хлопців, Саші Білого, Космосу, Пчели і Філа, що виросли в одному дворі. Друзі вирішили трохи заробити, але незаплановане вбивство ураз перемішало все задумане, поставивши на кон їх життя.

2. "Ключ від спальні"

Дія фривольної комедії відбувається в столиці Російської імперії, Санкт-петербургу, на початку XX сторіччя. Прекрасний, передгрозовий час, який пізніше назвуть «Срібним віком». Привабливі жінки носять надзвичайні наряди, чоловіки з будь-якого приводу і без нього демонструють елегантність і сміливість. Нові ідеї, нові стилі і жанри, нові ритми. І, здається, всі пишуть вірші! А тут ще одне диво - сінематограф...

3. "Майстер і Маргарита"

Екранізація культового романа Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита».

4. "Пушкін: остання дуель"

27 січня на Чорній річці відбулася дуель між Олександром Сергійовичем Пушкіним і Жоржем Дантесом, результат якої виявився смертельним для поета. Світські плітки й інтриги загострили обстановку навколо родини Пушкіна. Апогеєм цієї війни у вищому суспільстві Петербурга стала серія анонімних листів, що ганьблять ім'я Наталі Миколаївни Пушкиной.

5. "Поцілунок метелика"

Молодий комп'ютерний геній Орланов, що добився в свої 30 років слави, і достатку, і успіху у жінок одного разу вранці після бурхливо проведеного вечора виявляє у себе в ліжку Лі загадкову китаянку. Легка пригода переростає в одержимість. Проте виявляється, що на шляху у пристрасті стоїть не тільки непередбачуваність нової коханої, але і китайська мафія, в кримінальних справах якої Лі замішана.

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Sergei Bezrukov