Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Тіля Швайгера

ТОП-5 кращих фільмів Тіля Швайгера

Skygge, 22.11.2013 23:30, (прочит: 2241 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Босоніж по бруківці"

Нік Келлер - паршива вівця в сім'ї. Він не може зберегти роботу більше декількох днів. Вітчим Хайнріх і брат Віктор називають його невдахою. і лише його мати все ще вірить в нього. Будучи звільненим з чергової роботи в психіатричній клініці, він запобігає самогубству юної Лейли. Коли Нік повертається додому, Лейла таємно слідує за ним і предстає перед ним вночі в його ж кухні, в нічній сорочці і боса. Нік розгублений: Лейла відмовляється повертатися в клініку. Вона вирішила назавжди залишитися з ним. Нік, що ніколи не брав на себе відповідальності за чиє-небудь життя, і Лейла, що виросла в повній ізоляції від зовнішнього світу, пускаються в подорож, яка змінить їх життя...

2. "Красунчик"

Журналіст Людо, відсидів вісім місяців в'язниці, після чого був звільнений на випробувальний термін. Йому належить відпрацювати триста годин в місцевому дитячому саду, де в його життя знову входить Ганна — стара знайома, яку Людо задирав в школі. Дівчина вирішує викувати з бешкетника зразкового сім'янина.

3. "Спокусник"

Письменник Генрі страждає від нерозділенного кохання і творчої кризи. Як сніг на голову на нього звалюється пропозиція про роботу над сценарієм кінострічки, в якій візьме участь його колишня подруга Катаріна, в яку він закоханий і понині. Виникає надія на другий шанс, але поява восьмирічної Магдалени все змінює.

4. "Серця чоловіків"

5. "Безславні виродки"

Дія картини розвертається в окупованій Франції. На очах у Сюзанни Дрейфус від рук німецького полковника Ганса Ланда гине її сім'я. Дівчині дивом удається врятуватися і бігти до Парижу. Там вона влаштовується на роботу в кінотеатр. В цей же час десь в Європі лейтенант Альдо Рейн збирає групу єврейських солдатів, що іменують себе «Виродками». До них примикає таємний агент Бріджет фон Хаммерсмарк, що видає себе за актрису. Обидві сюжетні лінії перетинаються, коли диверсанти зустрічаються в кінотеатрі з Сюзанною, яка мріє помститися кривдникам.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Til Schweiger