Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Жана-Клода Ван Дамма

ТОП-5 кращих фільмів Жана-Клода Ван Дамма

Skygge, 16.11.2013 01:22, (прочит: 3213 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Універсальний солдат"

В'єтнам, 1969 рік, перша сутичка двох американських солдатів — Люка і Скотта: Люк не може стріляти в беззбройних людей, Скотт же готовий вбивати і вбивати з надзвичайно-лютою жорстокістю, про яку свідчить намисто з вух, відрізаних ним у в'єтнамців. Через кілька років Люк і Скотт знову опиняються в одному загоні — спецпідрозділі «універсальних солдатів», яких кидають на виконання найнебезпечніших завдань (наприклад, на ліквідацію терористів).

2. "Важка мішень"

Мужній герой невтомного Ван Дамма намагається допомогти молодій красуні знайти її батька, ветерана в'єтнамської війни, зниклого без відома не на полях битв, в рідній країні, а в результаті — вимушений не на життя, а на смерть схопитися з бандою патологічних лиходіїв, які використовують нещасних безпритульних як жертв своєї жорстокої і небезпечної гри.

3. "У пошуках пригод"

Був час, коли в світі ще вистачало місця для піратської різанини, пасток контрабандистів, работорговців і древніх таємниць загадкового Сходу. Коли справжні чоловіки могли відправитися на пошуки неймовірних пригод. Вуличний злочинець вирушає в подорож у пошуках свого минулого і майбутнього. Його одисея проходить через найекзотичніші країни і живописні куточки земної кулі, від підворіть Нью-Йорка до загадкового чарівного Загубленого Міста Тибету, де стає для нього випробуванням на честь і мужність в древніх міфічних змаганнях «Ган-генг» — боях до переможного кінця кращих бійців зі всього світу за володіння жаданим призом — Золотим Драконом.

4. "Підривник"

1997 рік. Гонконг — центр підробок. Російські терористи із спецслужб задумали операцію з глобальному шантажу США. Увійшовши до змови з мафією, «гастролери» з Росії напхали мініатюрними дистанційними детонаторами підроблені товари — іграшки і джинси, які повинні були попасти в Штати. Маркус Рей і його компаньйон Томмі Хендрік займалися постачанням товарів в США і попали прямо в центр подій, коли взялися за розслідування про підроблені джинси, яке вивело їх на терористів...

5. "Реплікант"

Поліція збилася з ніг, розшукуючи серійного вбивцю, що скоїв більше десятка нападів на самотніх матерів з дітьми. Безжалісний маніяк залишає на місці злочину завжди одне і те ж — понівечений і спалений труп жінки і практично жодних доказів, що дозволяють вийти на його слід. На допомогу поліції приходить національна служба безпеки, за завданням якої учені, використовуючи одну-єдину волосину вбивці, знайдену на місці злочину, створили його генетичного двійника — репліканта. Фахівці вважають, що клон, завдяки генетичній пам'яті, здатний вивести їх на слід оригінала. Провести операцію доручають поліцейському Джейку, який довго і безуспішно переслідував маніяка і навіть став його особистим ворогом. Чи зможе Джейк за допомогою свого підопічного — репліканта — знайти і знешкодити небезпечного злочинця або ж «голос крові» переможе і в місті з'явиться ще один близнюк-вбивця?

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jean-Claude Van Damme