Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Джета Лі

ТОП-5 кращих фільмів Джета Лі

Skygge, 11.11.2013 23:30, (прочит: 2902 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Денні Цеповий пес"

Денні — людина. Він — не собака і взагалі не звір. Але він ходить в ошийнику, спить в ошийнику, їсть в ошийнику, майже цілий день він проводить в ошийнику. Тому що таким його виховав Барт, гангстер з Глазго, збирач боргів, що не гидує жодними методами, щоб досягнути поставленої мети. Коли йому не віддають борг, у нього швидко лопається терпіння, і тоді Барт знімає з Денні ошийник.І Денні перетворюється на собаку, в злісного бультер'єра, в пекельну суміш жорстокого звіра і неспинного бойового кіборга. Немає на світі суперника, рівного Денні в поєдинку. Денні не знає іншого життя, окрім напівсонного існування в ошийнику або смертельної битви без ошийника. Одного дня волею долі він опиняється в будинку, де живуть старий сліпий піаніст Сем і його приймальна донька Вікторія. Денні дізнається, що є інше життя, в якому є почуття, фарби, звуки.

2. "Поцілунок дракона"

Офіцер китайської розвідки приїжджає з Гонконгу до Парижа, щоб брати участь в небезпечній операції, мета якої — заманити в пастку і узяти на місці злочину крупного наркобарона. Але справи йдуть абсолютно непередбачувано. Герой потрапляє в подвійну пастку і стає підозрюваним у вбивстві з неспростовними доказами проти нього. Його життя тепер залежить від того, чи зуміє він втікти від переслідування і довести свою невинність.

3. "Герой"

Це історія про могутнього воїна на ім'я «Безіменний» - захисника короля Китаю Інг Джена. Він убив трьох найвідоміших воїнів свого часу. Для того, щоб отримати обіцяну королем винагороду, Безіменний повинен розповісти подробиці кожного з цих поєдинків, блискучих і смертельно небезпечних.

4. "Заборонене царство"

Сюжет оповідає про американського підлітка, який знаходить в ломбарді легендарну палицю царя мавп. На радощах від такої знахідки головний герой переміщається за часів древнього Китаю, де стає членом бойового загону по звільненню замурованого короля.

5. "Нестримні"

США посилає в Корзу, — одну з країн Південної Америки, п'ять найманців для знищення місцевого диктатора. При цьому, ніхто не піклується про те, що вони повинні вижити: їх посилають на вірну загибель, використовуючи, як гарматне м'ясо...

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jet Li