Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Дженніфер Лопес

ТОП-5 кращих фільмів Дженніфер Лопес

Skygge, 10.11.2013 01:22, (прочит: 2800 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Місто на кордоні"

Історія репортера американської газети Чикаго Сентінел на ім'я Лорен, чиїм черговим редакційним завданням стає відрядження у мексиканське прикордонне містечко Хуарез, де вона повинна буде провести власне розслідування серії нерозкритих вбивств жінок — робітниць фабрик, які відбувалися по всій країні. В ході розслідування Лорен дізнається, що рахунок жертв йде вже на сотні. Щоб дізнатися про цю ситуацію більше, вона вирішує увійти у довіру робітницям місцевої фабрики, що надалі піддає її власне життя небезпеці.

2. "Поворот"

Бобі Купер, дрібний картяр з повними кишенями грошей і величезними боргами в Лас-Вегасі, знову на пустинній дорозі в гонитві за своїм щастям. Поломка примушує його повернути в маленьке місто, де він зустрічає Грейс, підступну красуню, що задумала вбивство свого багатого чоловіка. Вони обидва прагнуть вибратися з міста. І якщо ви познайомитеся з його жителями, то зрозумієте - чому...

3. "Клітка"

Головна героїня фільму, психіатр, проникає в свідомість серійного вбивці, що знаходиться в комі. На його рахунку вже майже десяток жертв, а жертвами, як правило, стають молоді привабливі дівчата, яких маніяк катує самим нелюдським чином, перш ніж позбавити їх життя. Останню викрадену ним дівчину поки так і не знайшли, але є надія, що її ще можна врятувати. Проте для цього спочатку треба проникнути в темні мізки психопата і з'ясувати, де ж знаходиться страшна камера тортур.

4. "Весільний переполох"

Мало хто так добре розбирається в любові і шдюбі, як Мері Фьоре, адже вона - весільний церемоніймейстер. Проте її власне життя залишає бажати кращого... Одного разу, при вельми незвичайних обставин, Мері знайомиться із Стівом Едісоном. Ця зустріч примусила героїню фільму повірити в любов. Як же було розчарування, коли вона дізналася, що Стів повинен одружуватися на дуже багатій клієнтці! Що переможе в душі жінки: розум або відчуття, тверезий розрахунок або любов?

5. "Якщо свекруха - монстр"

Не дивлячись на свій розум і красу, нескінченні спроби Шарлоти "Чарлі" Кантілліні знайти собі відповідного чоловіка виявлялися невдалими. І ось вона зустрічає Кевіна - красивого, дбайливого, успішного і ... вільного молодого чоловіка! Більше того, навіть після багатьох місяців зустрічання Чарлі не вдається відшукати в ньому хоч який-небудь недолік. Невже врешті-решт вона знайшла ідеального чоловіка? 

Кевін робить Чарлі пропозицію. Здавалося б, все бездоганно. Та ба. Разом з Кевіном з'являється Віола - владна матуся з явними замашками власниці, яка ні перед чим не зупиниться, щоб саботувати майбутнє весілля, та її краща подруга, колишня асистентка Віоли, Рубі. Знята в кращих традиціях "Знайомства з батьками", " Жахлива свекруха" - неймовірно весела комедія на тему "як вжитися зі свекрухою".

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jennifer Lopez