Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Михайла Галустяна

ТОП-5 кращих фільмів Михайла Галустяна

Skygge, 06.11.2013 23:30, (прочит: 2105 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Найкращий фільм"

Всього один легковажний вчинок може привести до того, що власне весілля доведеться святкувати на небесах. Вадік навіть не здогадувався, що, бажаючи зробити свято веселіше, він потрапить в Чистилище, де з'явиться перед Небесною канцелярією і звітуватиме за все своє коротке, але насичене життя. Як довести богам, що ти хороший, якщо у них записаний кожен твій крок? 

Вадік намагається пригадати про себе хоч щось хороше, але пам'ять його весь час підводить. На восьмиліття він вмудрився напитися, в армії влаштував оргію, а в 90-і став таким конкретним бізнесменом, що тепер йому в концепцію раю вписатися абсолютно нереально. Втім, є і позитивний момент: своїм життям він насмішив Бога, значить, ще не все втрачено.

2. "Гітлер капут"

Російський супер-агент - строго засекречений шпигун Шур Осечкін, він же штандартенфюрер СС Олаф Шуренберг, самовіддано і нахабно веде підривну діяльність в ставці Гітлера. Війні скоро кінець, і це вже зрозуміло всім, окрім фанатичного фюрера і підозрілого Мюллера. Прості трудівники Рейху давно махнули на все рукою, пустилися у відрив і відчайдушно тусуються по клубах. Шуренберг нудьгує по будинку і вирощує помідори в таємній теплиці біля свого будинку на 007-Штрассе.

Чергове завдання Центру звалюється на нього прямо з неба - разом з новою помічницею, чарівною і сексапільною радисткою Зіною, мрією кожного чоловіка. З такою бойовою подругою недовго і про війну забути! Але вітчизна над усе: перш ніж повернутися на Батьківщину і зажити щасливо разом, супер-агентам Шуренбергу і Зіні належить провернути одну, останню і дуже важливу операцію...

3. "Вагітний"

Головний герой - ведучий новин на музичному каналі Сергій Добролюбов. Своїм консерватизмом він явно вибивається з колективу модного каналу. Його скепсис по відношенню до чогось нового - привід для насмішок колег. Він точно не «зірка» каналу. 

Сергій з дружиною дуже хочуть дитину, але у них є з цим проблеми. Допомогти їм може диво, але Сергій у чудеса не вірить ... до певного моменту.

4. "Той ще Карлсон!"

Герой Михайла Галустяна, прозванного в нашому світі за схожість КарлОсоном, живе в чарівному і барвистому світі Метриків — пухких великовухих літаючих чоловічків метрового зросту, місія яких — допомагати дітям, яким дорослі, швидше, створюють проблеми, ніж вирішують їх. Метрики можуть показуватися дітям, але вимушені ретельно приховувати факт свого існування від нудних дорослих...

5. "Найкращий фільм 2"

Четверо друзів — Моряк, Актор, Репер Діматі і Мажор — зустрічаються в кафе, щоб поговорити про життя, поточні справи і найближче майбутнє. Коли приходить час розплачуватися, друзі із здивуванням взнають, що в московських ресторанах рахунки тепер виставляють не в рублях, а в юанях. Китайської валюти у них не було, і хлопці вирушають на пошуки грошей і пригод...

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Michail Galustian