Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Світлани Ходченкової

ТОП-5 кращих фільмів Світлани Ходченкової

Skygge, 05.11.2013 23:30, (прочит: 3579 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів акторки від Мультикіно.


1. "Росомаха: Безсмертний"

Мутація Логана - це не тільки сила, це ще й прокляття. Він живе відлюдником, поки не зустрічає Юкіо. Вона повідомляє, що його розшукує Яшида, ватажок японської мафії, щоб перед смертю віддячити за порятунок. Яшида пропонує позбутися безсмертя. Ставши смертним, Логан роуміє, що все це не випадково, і цим захочуть скористатися...

2. "Нульовий кілометр"

Сучасна історія про двох юнаків, які приїхали «покорити Москву». Цілеспрямований Костя мріє стати кліпмейкером. Пронозливий Олег бачить свій успіх в солідному матеріальному достатку. 

3. "Благословіть жінку"

Її звали Віра, а його - Олександр Іванович Ларічев. Вона була білява красуня, а він - командир Червоної Армії і орденоносець.

Їй ще не було вісімнадцяти, а йому вже було за тридцять. Вона ще не знала, що таке любов, а у нього вже була дружина, з якою він розвівся так само чітко і швидко, по-військовому, як зробив пропозицію Вірочці.

Вона чекала принца на білому коні, а він - чергового призначення.

Двоє людей вирішили поєднати свої долі. Вони ще не знали, що їх чекає попереду.

4. "Службовий роман. Наш час"

Наші дні. Людмила Калугіна - акула бізнесу, господиня рейтингового агентства. Анатолій Новосельцев - фінансовий аналітик, фанатичний байкер і батько двох дітей. І жити б їм: їй - у боротьбі з конкурентами, йому офісним планктоном, якби не службовий роман ...

5. "Острів везіння"

Тихоокеанський лайнер. Напівоголені красуні , які беруть участь у конкурсі краси. Шампанське і блакитний океан... Про таке колишня зірка телебачення, а нині провідник дешевих весіль, навіть і не мріяв. Однак круїз мрії несподівано урветься ланцюгом неймовірних подій. І наш герой виявиться на безлюдному острові, в оточенні трьох фіналісток конкурсу - принципової стерви, панікерші і класичної блондинки.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Svetlana Khodchenkova