Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

"Прокляття" отримає продовження

Crasher, 03.11.2004 12:22, (прочит: 4268 раз, коментовано: 0 раз)

З успіхом стартувавший ужастик "Прокляття" може отримати продовження...

Успіх ужастика "Прокляття" (The Grudge), що зібрав минулого тижня 40 мільйонів доларів за перші три дні прокату, примусив продюсерів фільму задуматися про продовження. Один з них, Рой Лі, вже встиг підтвердити інформацію про те, що робота над "Прокляття 2" (The Grudge 2) буде почата так скоро, як тільки це буде можливо, повідомляє www.variety.com. Про сюжет продовження, так само як і про можливих виконавців головних ролей в ньому поки нічого не повідомляється. Це і зрозуміло, адже перша частина тільки що вийшла на екрани і розмови про зміст другого фільму можуть передчасно розкрити таємниці першого для глядачів які ще не подивилися його. Проте будемо надіятись, що головна героїня "Злості" у виконанні Сари Мішель Геллар зможе подолати все перепетії сюжету цього фільму і повернеться в продовженні.

У тій же статті мовиться, що "Злість 2" приєднається до двох іншим проектів, які будуть найближчим часом зняті на студії Ghost House Productions, засновником якої є Сем Реймі (трилогія "Зловісні мерці" (Evil Dead), "Людина-павук 2").

Перший - це вампірській ужастик "30 днів в ночі" (30 Days Of Night), дія якого розвернеться на Алясці в період полярної ночі і розповість про боротьбу головних героїв з вампірами.

Другий, "Ящик Діббока" (Dibbuk Box), буде знятий по мотивах статті з газети LA Times, в якій розповідалася історія ящика вина, що несе на собі прокляття, який після покупки на аукціоні, стає причиною бід в мирному сімействі. Щоб розвіяти прокляття і врятувати своє життя, героям фільму доведеться розгадати таємницю винного ящика, ключі до якої знаходяться в ньому ж. Обидва проекти фінансуватиме студія Columbia Pictures.

У лютому майбутнього року повинна відбутися прем'єра ще одного ужастика від Ghost House, "Бугімен" (Boogeyman), головні ролі в якому виконали Баррі Уотсон, Эмілі Дешанель, Скай Маккоул Бартусьяк і Люсі Лоулесс.

Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Злоба, The Grudge