Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Йена Сомерхолдера

ТОП-5 кращих фільмів Йена Сомерхолдера

Skygge, 25.10.2013 23:30, (прочит: 4278 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів актора від Мультикіно.


1. "Щоденники вампіра"

Минуло всього чотири місяці після трагічної аварії, в якій загинули їхні батьки, і 17-річна Олена Гілберт та її 15-річний брат Джеремі все ще намагаються оговтатися від втрати і повернутися до нормального життя. Олена завжди була відмінною ученицею, красивою та популярною дівчиною в школі, але тепер їй дуже важко приховувати свою печаль від зовнішнього світу. На початку навчального року увагу Олени та її друзів привертає новий учень, загадковий і красивий Стефан Сальваторе. Стефан та Олена відразу відчувають взаємну симпатію, але Олена навіть не підозрює, що Стефан - вампір, якому вже сотні років, і який намагається мирно жити серед людей, не дивлячись на те, що його брат, Деймон - втілення вампірській жорстокості і кровожерливості. Тепер два брати-вампіра - один добрий, інший злий - ведуть боротьбу за душі Олени, її друзів та інших жителів містечка Містик Фоллз.

2. "Загублені"

Трансатлантичний авіалайнер, відхилившись від курсу на 1000 миль, зазнав аварії на невідомому тропічному острові. Герої серіалу - 48 пасажирів, що вцілили після авіакатастрофи. Без будь-яких контактів із зовнішнім світом, сподіваючись тільки на себе, вони змушені жити на цій Богом забутій землі, з усіх сил намагаючись не піддаватися паніці. Їжі і води дуже мало... Надії на те, що їх коли-небудь знайдуть, ще менше... Але найстрашніші події того фатального дня, коли вони опинилися на цьому загубленому клаптику суші, були лише початком – подальший розвиток подій сповнений ще більшої загадковості та небезпеки. Яким буде завтра? Хто поруч - друг або ворог? Що за таємниці зберігає це місце? Хто ще живе на ньому?..

Тепер загублені повинні не тільки залишитися в живих, але й розгадати секрети острова, яких на ньому предосить.

3. "Пульс"

Після загадкової смерті свого друга, комп'ютерного хакера, група студентів коледжу виявляє, що він випадково відкрив канал для страхітливого зла, що проникло в їх світ.

4. "Пробудження"



5. "Відчуття видіння"



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ian Somerhalder, Vampire Diaries, Lost