Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Найкращі фільми 2013 року за версією Квентіна Тарантіно

Найкращі фільми 2013 року за версією Квентіна Тарантіно

Skygge, 14.10.2013 00:15, (прочит: 4313 раз, коментовано: 0 раз)

Режисер оприлюднив свій щорічний список.


Традиційно знаменитий голлівудський режисер Квентін Тарантіно оголошує свій рейтинг кращих на його думку фільмів року. Цього року в його список увійшли такі стрічки:

- "Полуднева нега"

- "Перед північчю"

- "Жасмін"

Після того як все в її житті розвалюється на частини, в тому числі і шлюб з багатим бізнесменом, світська мешканка Нью-Йорка Жасмин переїжджає в скромну квартиру сестри в Сан-Франциско, щоб спробувати взяти себе в руки і жити далі.

- "Закляття"

В основі картини лежить реальна історія родини Перон, які стверджували, що жили в оточенні привидів, як добрих, так і злих. Духи населяли будинок на Род-Айленді, в якому Перони проживали в сімдесятих роках XX століття.

- "Товариші по чарці"

- "Мила Френсіс"

- "Гравітація"

Група астронавтів перебуває на космічній станції. Одного разу, коли капітан і його колега виконують завдання у відкритому космосі, уламки супутника вбивають весь екіпаж.

- "Пипець 2"

Всі хочуть бути супер-героями, ніхто не хоче стати супер-лиходієм. Чому є багато бандитів і злочинців, а супер-лиходія немає?!

- "Самотній рейнджер"

Історія охоронця закону Джона Рейда, який за допомогою індіанця Тонто став легендарним месником у масці, що стоїть на захисті справедливості. Тонто з гумором і небилицями оповідає про ті пригоди, які довелося пережити двом несхожим один на одного героям, зведеними долею для того щоб разом боротися проти спільного ворога. Їм доводиться протистояти жадібності й корупції в часи, коли поява перших залізниць змінила уявлення про владу і могутність у світі.

- "Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи"



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Blue Jasmine, Gravity, Kick-Ass 2, Lone Ranger, Quentin Tarantino