Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Демі Мур

ТОП-5 кращих фільмів Демі Мур

Skygge, 30.09.2013 23:30, (прочит: 4327 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Привид"

Молодий банківський службовець убитий, і коли він дізнається (будучи привидом), що вбитий не випадково, то намагається попередити свою кохану, що вона теж в небезпеці. Допомагає йому в цьому негритянка-екстрасенс. Після численних пригод, комічних ситуацій і зворушливих сцен спілкування померлого з коханою, разом вони викривають вбивць.

2. "Сутінки"



3. "Смертельні думки"

Сінтія і Джойс — кращі подруги, і доля піддає їх дружбу страшному випробуванню. Неврівноважений чоловік Джойс знайдений мертвим. Багато раз нещасна жінка обіцяла убити його. І напередодні загибелі між ними спалахнула чергова сварка. Сінтія прекрасно знала похмуру історію їх взаємин, але у слідчого не сказала ні слова правди. Це була брехня в порятунок. Але чи зможе вона врятувати Сінтію від страшної істини?

4. "Стриптизерка"

Ерін Гран — жінка, яка танцює стриптиз, щоб вирішити серйозну фінансову проблему. Але все ускладнюється, коли ласолюб- конгресмен втрачає через неї голову. Гроші, шантаж, вбивство — у законодавця в руках багато способів отримати бажане, але проти Ерін він безсилий. Вона роздяглася, щоб вижити. Але справжнє викриття загрожує політиканові.

5. "Солдат Джейн"

Лейтенант Джордан О`Ніл стає першою жінкою, направленою для проходження елітної програми в центрі підготовки «Каталано» у Флоріді. Кращі представники спецпідрозділів армії США відбираються сюди. 60 відсотків з них не витримують в цьому пеклі. Школа виживання і знищення... Ти повинна вистояти, О`Ніл!

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Demi Moore, G.I. Jane, Mortal Thoughts, Ghost, Half Light