Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих комедій Едді Мерфі

ТОП-5 кращих комедій Едді Мерфі

Skygge, 27.09.2013 23:30, (прочит: 1903 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Поліцейський з Беверлі-Хіллз"

Чорношкірий детройтський поліцейський зустрічається з однокласником, якого довго не бачив, і раптом того вбивають. У пошуках вбивць поліцейський їде в Лос- Анджелес...

2. "Чокнутий професор"

Любов примушує страждаючого від надмірної повноти професора Шермана Клампа провести над собою сміливий експеримент. Чудодійний препарат перетворює незграбного, але доброго і делікатного товстуна на нахабного ловеласа...

3. "Доктор Дуліттл"

У доктора Джона Дуліттла є, здається, все, про що тільки можна мріяти: кар'єра, що вдалася, красива дружина і дві чарівні дочки. На довершення до всього він ось - ось укладе найбільшу в своєму житті фінансову операцію. Коротше, доктор Дуліттл - справжній щасливчик. І раптом трапляється жахливе: доктор Дуліттл помічає, що в ньому прокидається колись властива йому здатність... говорити на мові звірів.

4. "Уяви собі"

Коли кар'єра фінансового директора виявляється під загрозою, він несподівано опиняється в уявному світі власної доньки, де знаходить вирішення всіх проблем.

5. "Норбіт"

Життя Норбіта з самого дитинства було повне випробувань і розчарувань. Кинутий батьками біля дверей китайського ресторанчика і вихований містером Вонгом, з початкової школи він був приречений ходити в залицяльниках монструозної Распутії. 

Не сміючи заперечити своїй захисниці, герой покірливо збирається вести її до вівтаря, як в місто повертається любов всього життя Норбіта, прекрасна Кейт. Тепер йому належить якось позбавитися деспотичної Распутії і завоювати серце Кейт.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Eddie Murphy