Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Джека Ніколсона

ТОП-5 кращих фільмів Джека Ніколсона

Skygge, 18.09.2013 23:30, (прочит: 1940 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Сяйво"

Джек Торренс, приїхав в елегантний відокремлений готель, щоб попрацювати доглядачем під час мертвого сезону разом зі своєю дружиною і сином. Торренс тут раніше ніколи не бував. Або це не зовсім так? Відповідь лежить в мороці, витканому із злочинного кошмару.

2. "Пролітаючи над гніздом зозулі"

Блискуча екранізація блискучого роману Кена Кізі. Окремий випадок, коли кіноверсія зроблена настільки геніально, що практично відривається від оригіналу і живе власним життям. Хуліганський МакМерфі потрапляє в божевільню і підбиває паціентів повстати проти тиранії старшої медсестри . Торжество людського духу над несвободою. Безумовний нестаріючий шедевр і віха в історії кінематографа.

3. "Листоноша завжди дзвонить двічі"

Дія цієї кримінальної драми відбувається в Америці за часів великої депресії. Бродяга Френк Чемберс знайшов тимчасовий притулок і роботу в придорожній закусочній. Він освоївся, сподобався господарю і, головне, дружині господаря. З останньою у нього виник близький зв'язок, - Френк по-чоловічому цікавіший і набагато молодший за її чоловіка. Через якийсь час молоді люди, порахувавши, що господар тепер в їх житті зайвий, вирішують з ним покінчити...

4. "Управління гнівом"

М'який манірний бізнесмен Дейв Базнік (Сендлер) несправедливо звинувачений у злочині і засуджений до програми "управління гнівом" - лікуванню у психолога Бадді Ріделлома (Ніколсон). Провівши деякий час з Бадді, Дейв відкриває, що доктор сам хворий тим, від чого лікує свого пацієнта. Дейв починає хвилюватися, що у нього просто зірве "дах" від такого лікування.

5. "Іствікські відьми"

"Відьми" - це три жінки, що живуть у наш час в старомодному містечку в Новій Англії і які мріють про заміжжя. Вони малювали в своїй уяві абсолютно різних чоловіків, але коли в місті з'явився дивовижний незнайомець на ім'я Деріл ван Хорн, їх серця були скорені. Тільки потім вони зрозуміли, хто ж такий насправді ван Хор. І тоді спокусники вирішили від нього позбавитися. Завжди було відомо, що чоловік не може встояти проти чар трьох жінок. Навіть якщо це сам Диявол.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jack Nicholson, Witches of Eastwick, Postman Always Rings Twice