Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Рассела Кроу

ТОП-5 кращих фільмів Рассела Кроу

Skygge, 17.09.2013 23:30, (прочит: 2584 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Гладіатор"

Не знаючий собі рівних на полі битви римський полководець Максимус в черговий раз привів свої війська до перемоги. Війна виграна, і тепер він мріє повернутися в рідний будинок, до дружини і сина. Проте у вмираючого імператора Марка Аврелія є на свого улюбленця інші види. Він хоче, щоб Максимус став його спадкоємцем і прийняв в свої руки кермо влади імперією. 

Але у трону є прямий спадкоємець - Коммод, син Марка Аврелія. Коммод підступно наказує страчувати воєначальника і всю його сім'ю. Ледве врятувавшись від страти, Максимус потрапляє в рабство, що приводить прямо на арену цирку - він стає гладіатором. Але для такої сильної і вольової людини, як він, гладіаторські бої перетворюються на надію на відродження. У боях на арені до нього приходить нова слава, і тепер він готовий повернутися до Риму і помститися за смерть своєї дружини і сина новоспеченому імператору... Коммоду.

2. "Робін Гуд"

Історія лучника армії Річарда Левове Серце, який бореться проти нормандських загарбників і стає легендарним героєм, відомим під ім'ям Робін Гуд.

3. "Три дні на втечу"

Життя Джона здавалося ідеальним, поки його красуню дружину не заарештували за підозрою у вбивстві. Поки Лара сидить у в'язниці, Джон один виховує сина і намагається всіма способами довести її невинність. Але, коли законні способи звільнити кохану вичерпані, єдине, що йому залишається - розробити витончений план втечі. Джон готовий ризикнути всім заради неї ...

4. "Ігри влади"

Фільм роповідає про проведене газетою розслідування вбивства політичного дослідника, який виявився коханкою міністра енергетики. Лінії злочину приводять репортерів до змови між британським урядом і представниками нафтовидобувної промисловості.

5. "Гангстер"

1970-ті. Гарлем. Наркобарон Френк Лукас, займається контрабандою героїна, ховаючи його в трунах американських солдат, які воюють у В`єтнамі.

 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Russell Crowe, American Gangster, State of Play, Gladiator, Robin Hood