Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Джона Траволти

ТОП-5 кращих фільмів Джона Траволти

Skygge, 16.09.2013 23:30, (прочит: 2650 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1. "Кримінальне чтиво"

2. "Дивись хто заговорив"

Молода, але вже не юна Моллі — майбутня мати-одиночка. По дорозі в пологовий будинок вона знайомиться з жалісливим таксистом Джеймсом. І з цієї миті Джеймс стає другом молодої мами і доглядальницею для маляти Мікі. Здавалося б, все просто. Але річ у тому, що у Мікі ще до народження прорізався внутрішній голос. Тобто маля все бачить, все розуміє, просто ще не вміє говорити вголос. Але сам з собою він розмовляє голосом Брюса Уїлліса.

3. "Без обличчя"

Щоб помститися за жорстоке вбивство свого сина, агент ФБР Шон Арчер погоджується на складну хірургічну операцію. Він бере собі нову особу, обличчя терориста Кастора Троя, який знаходиться в комі.

Проте відбувається непередбачене: Трой опам'ятовується і зникає в обліччі Арчера. Життя Шона перетворюється на справжній кошмар - йому доводиться битися не тільки за своє життя, але і за життя своєї дружини і дочки.

4. "Очі ангела"

Невдаха Бобі один виховує доньку, її мати, сестра мафіозі, померла. Брат покійної займається рекетом і іншими різновидами тіньового бізнесу, включаючи собачі бої. Програвшего пса по кличці Тріполі напівживим викинули з моста, але дівчинка виходила його і прихистила у себе. Брат-мафіозі підставляє Бобі, щоб забрати до себе доньку покійної сестри, і той вимушений бігти разом з донькою. Проте собака знаходить їх за тисячі миль і допомагає позбавитися від негідників.

5. "База Клейтон"

Агент Харді (Траволта), запрошений старим другом, щоб розслідувати зникнення кількох армійських кадетів та їх легендарного інструктора, Веста (Джексон), все це відбувається під час навчань у таборі форту Клейтон, в Панамі.

 



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

John Travolta, Basic, Eyes of an Angel, Pulp Fiction