Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Серіал за Стівеном Кінгом продовжили на 2 сезон

Серіал за Стівеном Кінгом продовжили на 2 сезон

Skygge, 30.07.2013 23:00, (прочит: 2411 раз, коментовано: 0 раз)

Буде наступний сезон серіалу "Під куполом".


Серіал "Під куполом" за Стівеном Кінгом набирає обертів. Ще не закінчились зйомки 1 сезону, а творці серіалу вже підписали проект на другий. Варто зауважити, що сценарій для наступного сезону напише сам Стівен Кінг.

Перший епізод, який показали 24 червня зібрав біля екранів 13,1 мільйонів глядачів. Цим самим серіал вже став однією з найуспішніших телепрем'єр останніх років.

За сюжетом одного дня​​, місто Честерс Міллз, штат Мен, був раптово відрізаний від решти світу невидимим силовим бар'єром. Літаки врізаються в купол і падають, палаючи, з небес; садівнику відрізає силовим полем руку; люди, які виїхали в сусіднє місто по справах, не можуть повернутися до своїх близьких; автомобілі вибухають від зіткнення з куполом. Ніхто не розуміє, що це за бар'єр, звідки він узявся і чи зникне він. Дейл Барбара, ветеран конфлікту в Іраку, а нині кухар, виявляє себе в команді з кількома відважними жителями - Джулією Шамвей, власницею міської газети, помічником лікаря, жінкою і трьома хоробрими дітьми. Проти них виступає Великий Джим Ренні - місцевий політичний діяч, який для утримання влади не зупиниться ні перед чим, навіть перед вбивством, а також його син зі своїм особистим «скелетом у шафі». Але головний їхній супротивник - сам Купол.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Under the Dome, Stephen King