Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП-5 кращих фільмів Джима Керрі

ТОП-5 кращих фільмів Джима Керрі

Skygge, 30.07.2013 23:30, (прочит: 2494 раз, коментовано: 0 раз)

Рейтинг кращих фільмів від Мультикіно.


1."Число 23"

Молодий хлопець захоплено читає книгу, зміст якої здається йому як дві краплі води схожим на історію власного життя. Містика?... На останніх сторінках романа трапляється страшне вбивство, яке може трапиться в його справжньому житті.

2."Брюс Всемогутній"

Брюс Нолен (Джим Керрі) це постійно нарікаючий і незадоволений телевізійний репортер. Під кінець найгіршого дня в своєму житті, він почав пред'являти претензії і сміятися з самого Творця. І несподівано Творець наділив його своєю силою, щоб той зрозумів як це - управляти такими великими силами.

3."Пінгвіни містера Поппера"

Містер Поппер жив звичайним життям - багато працював і паралельно намагався відновити стосунки з дітьми і колишньою дружиною. І дожив би він так до глибокої старості, якщо б в один прекрасний день на його порозі не опинилася величезна посилка - останній подарунок від покійного батька. Улюблений батько заповідав синові шістьох невгамовних пінгвінів, які докорінно змінили звичний світ Поппера молодшого. А почали вони з квартири.

4."Маска"

Скромний, соромливий службовець банку закомплексований настільки, що відчуває себе невпевнено з красивими дівчатами. Волею долі до нього потрапляє чарівна маска, і Стенлі Іпкіс набуває здатності перетворюватися на невразливу мультяшну істоту із коміксів. Він стає супергероєм, готовим боротися із злочинністю, як Бетмен. Отже, вдень він як і раніше скромний і невдалий службовець, а вночі — супермен.

5."Вічне сяйво чистого розуму"

Ти можеш стерти з пам'яті все, що захочеш, за допомогою нової чудо-машини. Але кохання забути неможливо! Навіть якщо екран перенесе тебе в майбутнє, коли машини будуть впливати на душі й долі.

Якщо ви не згідні з рейтингом, можете проголосувати за свій улюблений фільм тут.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jim Carrey, Mr. Popper's Penguins, Number 23, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Bruce Almighty